Iadul Bucatarilor sezonul 1 episodul 1, Hell’s Kitchen Antena 1, 22 septembrie 2014

Asa cum spune si titlu prin intermediul site-ului nostru o sa puteti vizualiza toate inregistrarile emisiunii Iadul Bucatarilor (Hell’s Kitchen), emisiune difuzata la Antena 1 incepand cu anul acesta 2014.

iadul bucatarilor antena 1

Cateva cuvinte despre acest show:

Iadul Bucatarilor – Hell’s Kitchen este un format de emisiune preluat evident din alte tari, format care incearca sa fie o emisiune a nervilor de otel, a talentului si a dragostei pentru gatit, a profesionalismului, un joc in care pishicul si fizicul concurentilor este testat la maximum.

Concurentii din Iadul Bucatarilor nu trebuie sa demonstreze doar ce talent au la gatit, ei trebuie sa demonstreze celor 3 chefi ca merita locul intr-o bucatarie super profesionista.

Premiul pentru acest show este cel mai mare pus pana acum la bataie de o emisiune de cooking din Romania, mai exact este vorba de 80.000 de euro si posibilitatea de a obtine un contract de renume din Bucuresti.

Cei 3 chefi care s-au facut cunoscuti pe TV din precedentul show culinar Masterchef de la Pro TV, sunt pregatiti sa dea note pentru o intrecere culinara cum nu s-a mai facut pana acum in Romania.

Portile infernului sun deschise de chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu incepand de pe data de 22 septembrie 2014 cand s-a desfasurat primul episod din Hell’s Kitchen.

Ei sunt acompaniati de fostii concurenti de top Master chef, Alex Petricean (Sous Chef), Mimi Nicolae (Sous Chef) si maestrul de ceremonii Virgil Manescu.

Per general primul episod a fost cu mult sub ce a fost anul trecut Master chef dar pe parcurs acest lucru se poate schimba, astfel mai jos o sa gasiti episodul 1 din sezonul 1 Iadul Bucatarilor, va lasam in iadul…bucatariei:

 

Partea 1:

 

Partea 2:

 

Distribuie:

Lasă un răspuns