Idei de cadouri originale – tablourile personalizate

Intr-o locuinta, cea mai importanta camera este cea unde va petreceti cel mai mult timp sau biroul unde lucrati in timpul liber. Aceasta camera trebuie organizata in asa fel incat sa va ofere liniste si relaxare dar in acelasi timp sa va ajute si imaginatia daca acolo scrieti sau creati ceva in fata laptop-ului.

Aceasta camera contine biroul, o biblioteca si ramane destul spatiu liber pentru a-l personaliza in functie de hobby-ul pe care il avem. Pe peretele opus ferestrei e indicat sa se afle biblioteca, iar biroul sa fie asezat astfel incat sa primiti lumina naturala tot timpul zilei. Pe peretele opus biroului cel mai indicat este sa folositi obiecte care va fac placere sau care va inspira deoarece vor fi mereu in atentia voastra atat timp cat stati la birou. Daca aveti ca hobby cursele de Formula 1 atunci puteti folosi cateva tablouri mici personalizate cu masini de Formula 1 sau un tablou mai mare si altele mai mici pe laterale.

tablouri personalizate cadou

Pe langa tablourile personalizate care va inspira puteti aseza in rama diplomele primite de-a lungul carierei precum si una sau doua plante verzi pentru ca acestea au un efect linistitor asupra celor din camera si dau o atmosfera placuta intregii incaperi.

Voi ce alte idei de cadouri originale mai aveti?

Distribuie:

Lasă un răspuns