Prețul corect al unei mașini de închiriat

Fiind unul dintre elementele determinante în alegerea companiei de închirieri mașini în București, prețul vă poate atrage în a călca pragul companiei, sau vă va pune pe fugă încă de la primul contact.

Este foarte important ca în cazul unei mașini de închiriat în Bucureși să se stabilească prețul corect, urmărindu-se mai multe aspecte. Standardul de cost Swiso rent a car reprezintă o metodă optimă pentru a stabili prețul unei mașini de închiriat în București.

Din ce este format prețul unei mașini de închiriat

În general, atunci când se stabilește prețul unei mașini de închiriat swisso în București se are în vedere componenta economică și componenta fizică. În cazul componentei economice, este vorba despre necesarul bănesc de utilizat ulterior folosirii mașinii. În cazul componentei fizice, se urmărește uzura fizică și morală a mașinii. În ambele cazuri, pentru stabilirea prețului mașinii de închiriat este necesar să se ia în considerare costul cu piesele de schimb și uzura acestora în funcție de numărul de km estimați că se vor realiza. De asemenea, în preț trebuie să fie incluse costurile cu amortizarea, cu ratele sau cu leasing-urile, cu asigurările, cu Rovinieta, cu impozitul, costurile cu chiria, cu materiale consumabile, cu salariile personalului, precum și o marjă de profit. Luând toate acestea în considerare, și analizându-le cât se poate de transparent și de corect, veți obține prețul real al unei mașini de închiriat în București.

swiso-inchirieri-masini

Diferențierea prețurilor în funcție de mașină

Compania Swiss rent a car este cunoscută pe piața de profil ca având unul dintre cele mai bune raporturi calitate/preț când vine vorba de mașini de închiriat în București. Astfel, compania Swiss rent a car deține o flotă de mașini începând cu Daewoo Matiz și Chevrolet Sparks din categoria mașinilor de închiriat mici, Dacia Logan atât varianta cu combustibil benzină cât și varianta cu combustibil motorină, Hyundai, Peugeot și Renault în variante cu combustibil motorină, din categoria mașini de închiriat berline. Din flota de mașini a companiei Swiss rent a car nu poate să lipsească o mașină de închiriat de lux, respectiv Opel Insignia Limuzină. Pentru fiecare dintre aceste mașini de închiriat în București, prețul este diferențiat atât în funcție de motorizare, cât și în funcție de numărul de zile pentru care se închiriază mașina. Cele mai bune prețuri pentru o zi de închirere vor fi oferite în cazul în care mașina va fi închiriată pentru o perioadă mai lungă de treizeci de zile. Cu cât perioada va fi mai scurtă, cu atât prețul pentru mașina de închiriat va crește.

Va multumim pentru timpiul acordat, si apreciem daca distribuiti acest material catre prietenii dumneavoastra interesati. Pe viitor va asteptam cu articole interesante si oferte excelente pentru rent a car in Bucuresti incepand de la 6 euro pe zi!

Distribuie:

3 comments

    • Maria Grigore says:

      Sa stii ca ai dreptate, am inchiriat odata un matiz de la ei,si pe urma de la o firma concurenta, diferenta e de la cer la pamant.

Lasă un răspuns