La cumparaturi – costumul de baie

Avand in vedere ca se apropie un mic concediu si ca vremea de afara tine cu noi, trebuie sa incepi cautarea costumului de baie pentru acest an. Ba chiar mai mult, este posibil sa il gasesti si la un pret mai acceptabil sau intr-o promotie.

costume de baie vintageSe are ca in acest an designerii s-au orientat catre costumele de baie care definesc formele si silueta. Costumele de baie au ca sop scoaterea in evidenta a curbelor corpului si a aduce in prim plan o femeie mai sexy si mai plina de incredere. Culorile, in linii mari, sunt aceleasi pe care le gasiti ca si trend in toate articolele de imbracaminte ale acestei veri punand accent pe: rosu, portocaliu, bleu, mov si in general culori vibrante.

Daca totusi vrei sa iesi din tipare, pe langa liniile clasice ale costumelor de baie, va puteti orienta catre:

  • Costume de baie cu aspect vintage. Principalele linii sunt cele inspirate de costumele de baie ale anilor 50, iar pentru o mai buna imagine este suficient sa va ganditi la Marilyn Monroe. Aspectul vintage poate fi dat in acest an de infuzia subtila de bikini cu talie inalta si imprimeuri inspirate din aceasta perioada.
  • Combinatiile neasortate intre sutien si bikini. Daca vrei sa fii intr-adevar pe val asorteaza un sutien clasic negru cu o pereche de bikini in culori vibrante si in mod cert nu vei da gres.

costum de baie grecesc

  • Se poarta de asemenea costumele de baie cu aspect grecesc (nu stiu cum altfel sa le definec mai bine). Sunt o noua tendinta in materie de costume de baie si sunt croite cu falduri care pe langa faptul ca au un aspect cu totul inedit, dau volum zonelor care au nevoie.

Indiferent de genul de persoana care esti: neconformista, fashion sau atletica, sunt sigura ca oferta acestui an va fi pe placul tau.

Distribuie:

Lasă un răspuns