Leonhardt Centrul German- cursuri germana si engleza pentru copii

Leonhardt- Centrul German de Comunicare si Pregatire Profesionala ofera cursuri de limba germana si engleza copiilor incepand cu varsta de 7 ani.

 Parintii care vor sa isi inscrie copiii la un curs de limba germana sau engleza, o pot face acum la cel mai nou si mai perfomant centru german de comunicare si dezvoltare din Bucuresti. Cei mici beneficiaza de o reducere de 30% daca sunt inscrisi la unul dintre cursuri, pana la data de 31 decembrie 2019.

Cursuri sustinute de profesori nativi

Profesorii care vor preda cursurile de limba germana sunt vorbitori nativi, nascuti si crescuti in Germania, cu o vasta experienta in mediul didactic. De asemenea, sunt profund implicati in consolidarea notiunilor de limbi straine pentru copii. In alta ordine de idei, cursurile de limba engleza sunt sustinute de profesori dedicati care au absolvit studii de specialitate in America.

Conceptul didactic este integrativ, astfel, accentul nu este pus doar pe invatarea unei limbi straine, ci si pe dezvoltarea personala a copilului.

Metode si tehnici de predare moderne

Pentru invatarea eficienta a unei limbi straine, Leonhardt- Centrul German, foloseste cele mai noi si atractive tehnologii pentru cei mici. O limba straina vorbita fluent, in mod cert, ofera copiilor un viitor de succes si ii ajuta sa isi formeze aspiratii inalte. La varsta de 7 ani, cei mici asimileaza notiuni intr-un mod rapid si natural. Astfel, spre deosebire de adulti, copiii pot invata mult mai repede o limba straina, dar pentru a capta si mai mult atentia acestora, profesorii folosesc o tabla electronica interactiva care transforma modul de invatare intr-o activitate relaxanta si distractiva.

Copiii trebuie educati si formati inca de la o varsta frageda sa intealaga importanta dezvoltarii pe drumul catre maturitate.

Beneficiile obtinute dupa finalizarea cursurilor

Dupa finalizarea cursurilor in cadrul Centrului German, copiii vor primi un certificat de participare. Astfel, daca vor dori sa continue studiile in Germania sau sa se stabileasca in aceasta tara, se vor bucura de apreciere internationala spre deosebire de cazul in care ar fi obtinut o astfel de diploma de la un institut roman. Dupa absolvirea cursului de limba germana sau engleza, copiii se vor dezvolta personal, vor fi mai increzatori in fortele proprii si isi vor antrena abilitatile competitive.

Cursuri germana copii

  1.   Kunterbunt 1-2 & Dezvoltare personala– Curs de incepatori pentru copii
  • varsta cuprinsa intre 7 si 13 ani
  • durata estimativa a cursului de 18 saptamani
  • grupe de 6 sau 12 copii

Cursuri engleza copii

  1. Cool Kids 1-2 & Dezvoltare personala – Curs de incepatori pentru copii
  • varsta cuprinsa intre 7-13 ani
  • durata estimativa a cursului de 18 saptamani
  • grupe de 6 sau 12 copii

 In urma finalizarii oricarui curs de nivel A1, copiii vor putea comunica intr-o conversatie simpla, vor putea formula intrebari, vor sti sa scrie un text scurt si vor putea sa completeze un formular cu datele personale.

 Dupa finalizarea cursurilor pentru copii de nivel A2, cei mici vor putea intelege punctele esentiale in vorbirea standard, vor putea da informatii despre ei si familie si vor putea descrie unde locuiesc.

 Asadar, cursurile de limba germana si engleza pentru copii sustinute la Leonhardt vor contribui semnificativ la educatia si formarea micutilor.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns