Branduri bune de unde îți poți lua o bandă de alergat

Există mulți producători de benzi de alergare și de aceea este important să alegi cele mai bune benzi de alergat de la cele mai bune branduri. Spre exemplu, ai putea să alegi benzi de alergat Techfit care se potrivesc nivelului tău de fitness și nevoilor de confort. Există mulți producători de echipamente de fitness și chiar mai multe benzi de alergat pe piață, și acest lucru s-ar putea să-ți facă alegerea grea. Înainte de a cumpăra o bandă de alergat, este recomandabil să compari unele modele de la diferite branduri bune, precum Techfit și Kondition.

Benzi de alergat Techfit

Ești un atlet pasionat și îți place în special fitness-ul și antrenamentul? Atunci poți alege cu încredere o bandă de alergat Techfit pentru fitness și antrenament. Benzile de alergat sunt parteneri ideali de antrenament pentru muşchii picioarelor. Alegerea dispozitivului potrivit depinde de tipul respectiv de antrenament. Benzile de alergat de mers/jogging și până la cele pentru pregătirea pentru competiții, au caracteristici de performanță diferite în ceea ce privește viteza de mers, dimensiunea suprafeței de alergare, amortizarea și selecția programului. De asemenea, prețul diferă în funcție de tehnologiile utilizate, dar în general benzile de alergat Techfit nu sunt scumpe. Un astfel de echipament de fitness poate fi amplasat oriunde. Poți amplasa banda de alergat în interiorul casei, pe terasă sau chiar în curte. 

banda de alergat techfit

Benzile de alergat Techfit care furnizează o putere a motorului mai mică de 2 CP și o viteză de până la 16 km/h sunt potrivite pentru mers ușor sau pentru jogging ușor. Pentru obiective de antrenament mai solicitante, pe de altă parte, modelele cu 2 CP și mai mult, sunt esențiale pentru viteze de 18 până la 20 km/h. Totuși, relevantă este specificația puterii continue și nu puterea maximă a dispozitivului. Dimensiunea benzii de alergat este la fel de importantă. Dacă lățimea este mai mică de 45 de centimetri, riscul de a coborî de pe centură este relativ mare. Lungimea ideală, la rândul său, depinde de lungimea pasului, dar nu trebuie să fie mai mică de 1,30 metri. O dimensiune confortabilă pentru jogging începe de la aproximativ 48 x 140 de centimetri, dar banda poate fi și mai mică pentru mersul ocazional.

Banda de alergat Kondition

Alergarea aduce beneficii întregului organism. Mai presus de toate, mușchii picioarelor și feselor sunt întăriți și formați. Dar și restul corpului beneficiază de pe urma sesiunilor regulate de alergare. Oricine adoptă postura corectă de alergare și practică alergarea pe o bandă de alergat de la brandul Kondition o perioadă mai lungă de timp, antrenează mușchii umerilor și pieptului, precum și mușchii spatelui. Chiar și stomacul este antrenat în timp ce faci jogging pe banda de alergat Kondition. În plus, grăsimea este arsă în tot corpul în timpul alergării.

Amortizare, ușurință în utilizare

Banda de alergat nu trebuie să fie nici prea moale, nici prea tare, astfel încât articulațiile și tendoanele să nu fie suprasolicitate. Benzile de alergat Kondition extra căptușite, antiderapante sunt un indiciu de bună calitate. În funcție de intervalul de preț, unghiul de înclinare al benzii de alergat poate fi reglat fie manual, fie electronic, fiind posibilă cel puțin o setare între 0 și 10 la sută. Cele mai bune benzi de alergat Kondition ating până la 20 la sută. Butoanele sunt clar aranjate și ușor de utilizat, ceea ce facilitează utilizarea benzii de alergare în timpul unui antrenament intens. De exemplu, butoanele de preselecție pentru viteză în loc de butoanele de control „+/-” sunt deosebit de convenabile. Un buton de siguranță, care oprește brusc banda de alergare în caz de urgență, este de asemenea, esențial.

benzi de alergat kondition

Același lucru este valabil și pentru numărul de programe de antrenament ca și pentru majoritatea echipamentelor de fitness: mai puțin este adesea mai mult. Software-ul sofisticat care face dispozitivul mai scump, are sens doar pentru sportivii ambițioși. Pentru sportivul mediu de acasă, un număr redus de profiluri/setări de antrenament (interval, înclinare, viteză) sunt de obicei suficiente. Așa-numitele benzi de alergare „controlate cardio”, care se adaptează automat la ritmul cardiac al persoanei care face exerciții, sunt direct benefice pentru sănătate, deoarece evită suprasolicitarea. Pentru benzi de alergat Kondition cu monitorul necesar pentru ritmul cardiac, ar trebui să achiziționezi și o curea pentru piept, față de monitorul de ritm cardiac de mână.

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *