Maluro – universul elegantei pentru barbati

Maluro este site-ul care ofera barbatilor posibilitatea de a-si cumpara accesoriile preferate, dar elegante in acelasi timp. Marca pur romaneasca, magazinul online vine in ajutorul iubitorilor de eleganta si rafinament si le prezinta o gama larga de produse pentru ca tinutele lor sa fie dintre cele mai alese. Fie ca e vorba de o cravata eleganta sau de un ac potrivit pentru aceasta, e nevoie de o potrivire perfecta intre acestea si costumul la care se vor asorta.

 

Asa cum pentru doamne accesoriile sunt o completare a tinutei lor, pentru barbati sunt esentiale in a defini un stil si o prezenta eleganta in adevaratul sens al cuvantului. Conceptul inseamna accesorii pentru barbati care nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunui barbat. Cravate si batiste din matase fina, ace de cravata, sosete colorate, pini de rever sau bratari cu bile de piatra sau sticla, sunt produse disponibile pe site. Se prezinta drept o afacere romaneasca cu stil pentru cine doreste sa se diferentieze pentru ca publicul principal este reprezentat de barbati la costum care au nevoie de o completare a tinutei lor.

 

Pentru ca trebuie sa ai grija de vestimentatia ta oriunde ai merge, atentia la detalii face mereu diferenta, iar accesoriile oferite de Maluro stiu sa completeze cu succes o tinuta. Un om de afaceri, de exemplu, gaseste toate accesoriile de care are nevoie intr-un singur pachet realizat pe site. Exista trei tipuri de cutii pe care cumparatorii si le pot personaliza cu produsele disponbile pe site, si anume bronze, silver sau gold. Astfel, doritorii primesc accesoriile comandate intr-un ambalaj elegant si pe masura produselor, o cutie marca Maluro. Cutiile bronze contin trei accesorii la alegerea fiecarui cumparator, cele silver contin patru accesorii, iar cutiile gold permit cumpararea a sase produse. Preturile variaza in functie de numarul accesoriilor din cutie, mai exact 250 lei bronze, 350 lei silver sau 450 lei pentru o cutie gold.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns