Metode de peeling: Microdermabraziunea

Una dintre cele mai blande metode de peeling este microdermabraziunea. Spre deosebire de dermabraziune, aceasta procedura foloseste cristale fine pentru a exfolia pielea, astfel incat nu exista riscuri pentru piele, precum cicatrizarea sau schimbarea culorii, motiv pentru care este recomandata chiar si tenurilor sensibile. Aceasta este subclasata ca fiind o tehnica de reintinerire si exfoliere, majoritatea pacientilor peland la ea pentru o perioada de 4-12 saptamani.

Microdermabraziunea se foloseste pentru tratarea diferitelor afectiuni ale pielii, precum acneea, petele inchise la culoare sau imbatranirea acesteia. Dupa ce a fost aplicat acest proces, orice efect negativ al sau, precum inrosirea, va trece in doar 24 de ore, spre deosebire de alte metode de peeling.

Procedeul prin care se realizeaza microdermabraziunea este unul extrem de relaxant: folosind microcristale, se realizeaza o abraziune blanda pe toata suprafata pielii ce se doreste a fi curatata. Microdermabraziunea se realizeaza intr-un mediu steril, folosind un aparat special, care are o precizie foarte ridicata. El este prevazut cu capete speciale, dedicate zonelor sensibile, precum cele din jurul ochilor.

Metode de peeling Microdermabraziunea

Avantajele, in comparatie cu dezavantajele apelarii la acest procedeu sunt demne de luat in considerare. Nu doar ca este unul dintre acele tratamente minune care sterg cativa ani de pe fata noastra, dar tenul va fi mult mai stralucitor si mai curat. Rezultatele obtinute initial se pot mentine foarte usor, printr-o sedinta suplimentara o data pe luna, iar riscul de a dezvolta complicatii este aproape inexistent.

Doamnele prefera microdermabraziunea pentru ca aceasta ajuta la repararea micilor imperfectiuni ale pielii, precum porii dilatati, punctele negre, acneea, pistruii sau ridurile. Totusi, nu doar ele se bucura constant de acest tratament, multi barbati descoperind, in ultimii ani, beneficiile lui si apeland din ce in ce mai des la saloane pentru a il realiza.

Principiul prin care functioneaza microdermabraziunea este unul foarte simplu: curatand stratul de praf si celule moarte pe care fiecare dintre noi il are, pielea respira mult mai usor, astfel incat celulele de la suprafata nu doar ca vor fi mai bine strabatute de fluxul sangvin, dar vor putea si sa se regenereze mai usor. De asemeni, se vor produce cantitati mai mari de colagen, ceea ce va ajuta la estomparea ridurilor fine, iar cremele si lotiunile vor putea fi absorbite mult mai usor. In final, tenul capata un aspect mult imbunatatit, rezultatele vizibile fiind insotite de o stralucire si o catifelare aparte.

Medicii esteticieni recunos microdermabraziunea ca fiind cel mai eficient tratament dermato – cosmetic, apreciindu-i beneficiile si recomandandu-l fiecarei paciente. De asemeni, medicii recomanda acest proces persoanelor care sufera de keratoza, insemnand bataturile sau pielea tare de pe calcaie si coate. Deoarece ritmul de reinnoire celulara este mult crescut, chiar de la primul tratament, nu exista vreo regiune a corpului unde microdermabraziunea nu poate fi folosita.

Microdermabraziunea se poate face in saloanele de cosmetica sau in cabinetele speciale care sunt dotate cu aparatul respectiv. Din fericire, clientele Bellesa se pot bucura de efectele acestui procedeu si in salonul nostru, personalul fiind unul calificat si care a obtinut, pana acum, rezultate foarte bune in tratarea diferitelor afectiuni usoare ale pielii.

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *