Modalitati de a fi eco la munca

Cu totii incercam sa traim mai sanatos si sa fim mai protectivi cu mediul inconjurator, in principal acasa, dar ce facem cand vine vorba despre locul de munca. Petrecem cel putin opt ore intr-un spatiu inchis trebuie deci sa incercam metode pentru a ne face viata mai frumoasa si mai sanatoasa si in acest mediu.modalitati pentru a fi eco

Convinge-ti colegii sa citeasca aceste idei pentru a putea face o schimbare impreuna:

1.    Poti folosi modalitati ecologice de incalzire cu panouri solare, panouri radiante sau plasme termice, sefii tai vor fi multumiti pentru ca factura la energie electrica se va injumatati, daca totusi astfel de schimbari nu tin de tine, poti folosi un termostat pentru reglarea temperaturii in incapere la un nivel confortabil.

2.    Trage draperiile in timpul zilei, pe langa faptul ca iti vei pastra ochii sanatosi, in perioada de iarna razele soarelui te vor incalzi, pe timpul verii trage draperiile si efectul va fi invers.

3.    Foloseste detergenti ecologici. Inlocuieste aspiratorul cu o matura clasica, vei reduce si timpul necesar pentru a face curatenie. Detergentii ecologici elimina mai putine toxine in aer si te vor scuti de mirosurile intepatoare.

4.    Scapa de farfuriile si tacamurile de unica folosinta. Incurajeaza-ti colegii sau angajatii sa-si aduca obiectele preferate, farfurii, boluri, tacamuri, cani, vei descoperi lucruri noi despre ei si te vei distra mai mult la birou.

5.    Recicleaza gunoiul. Este din nou o decizie care s-ar putea sa nu tina de tine, poti totusi sa strangi hartia si sa o duci la un centru de colectare dupa care poti iesi cu toti colegii la un suc sa va bucurati de banuti. P.S: Nu uita sa-ti iei si bani de acasa, din pacate s-ar putea sa te coste mai benzina pana la centru de colectare, dar intentia conteaza.

Distribuie:

Lasă un răspuns