4 modele de pantofi pe care ar trebui să-i aibă orice femeie

Încălțămintea pentru femei poate fi găsită în toate stilurile, formele dimensiunile și culorile și permanent tot apare câte ceva care să le facă cu ochiul femeilor înnebunite după cumpărături. Aceste modele de pantofi diferă în funcție de sezon, mereu apar noi tendințe și, ca orice femeie care se respectă trebuie să fim în permanență în trend cu noile apariții

Însă care sunt pantofii pe care ar trebui să-i aibă orice femeie în garderobă? Bineînțeles, lista lor poate fi infinită, însă noi am ales câteva modele de pantofi pe care orice femeie ar trebui să o aibă în garderobă!

modele de pantofi femei1. O pereche de pantofi eleganți

Un element de bază în ținuta oricărei femei, o pereche de tocuri drăguțe, comode și cu siguranță esențiale! Aceasta va reprezenta perechea de pantofi de seară, deci trebuie să se asorteze cu o rochie de cocktail, o rochie vaporoasă pentru nuntă sau orice altă ținută formală.

Pentru ca aceștia să fie cât mai delicați și eleganți, se recomandă materiale precum satinul, catifeaua sau pielea întoarsă. În ceea ce privește înălțimea tocului, este recomandat ceva nici prea jos încât să nu vă scoată deloc în evidență, dar nici prea înalt încât să fie lipsit de confort.

2. Modele de pantofi – Pantofii casual

Orice femeie trebuie să aibă în colecție și o pereche de pantofi casual. Pentru că nu mereu trebuie să vă îmbrăcați elegant și în rochii, toate avem nevoie de o astfel de pereche în garderobă. Poate uneori vă doriți o pereche de pantofi care să arate bine cu blugii, dar să nu fie nici atât de casual încât să nu-i puteți purta și la o pereche de pantaloni mai eleganți.

Pantofii casual pot fi foarte ușor asortați la aproape orice, puțină imaginație și simț estetic și ținuta perfectă e gata. Pentru ca aceștia să nu fie plictisitori, puteți să alegeți niște culori, modele sau texturi mai unice.

3. Adidașii sau tenișii confortabili

Poate în unele zile trebuie să petreceți mai mult timp în picioare, sau poate aveți foarte mult de mers pe jos. E neapărat să aveți și o astfel de pereche de pantofi în garderobă!

Nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește asortarea lor, mai ales dacă nu vă prea place să vă îmbrăcați sport. O astfel de pereche de pantofi poate fi foarte ușor asortată și cu o fustă sau o rochie doar cu puțină imaginație.

4. Pantofii impermeabili

Vremea în lunile de vară poate fi foarte imprevizibilă, iar ploile sunt destul de dese. Orice femeie ar trebui să aibă în garderobă și o pereche de pantofi impermeabili în cazul în care ploaia domină de câteva zile și crește umiditatea. Cizmuțele de cauciuc frumos decorate sunt alegerea multor femei, iar dacă sunt asortate bine pot crea o ținută impecabilă!

Firește că nu vom putea spune niciodată că o femeie are suficienți pantofi, sau suficiente haine, după caz. Important este să aveți aceste tipuri esențiale de pantofi, restul sunt doar detalii!

Distribuie:

Lasă un răspuns