Nunta in padure

 

eventus-mobili

Inca de mici visam la nunta noastra, iar cand ajungem in situatia de a ne organiza propria nunta nu stim care este cea mai corecta decizie: nunta la ballroom sau cort?

Ei bine cum majoritatea fac nunta in saloanele special amenajate pentru evenimente, nu este o idee rea sa luati decizia de a face nunta la cort.

Va ganditi ca este necesar sa angajati o agentie de organizari evenimente, dar ei nu va vor ajuta chiar cu tot, deciziile importante tot dvs le luati.

Dupa ce ati stabilit faptul ca veti face nunta in padure la cort, foarte frumos si modern amenajat, intervine problema de inchirieri mese, scaune si toate consumabilele, deci va trebui sa va decideti asupra unei teme sau a unei culori pentru a le asorta cat mai frumos.

La intrare puteti orna cu flori, lampadare si mese de cocktail, bineinteles in aceeasi tema cu cele din cort. O idee foarte buna ar fi daca afara va canta cineva la pian sau vioara, asta pentru a schimba putin ambientul.

Aranjamentele florale trebuie alese cu mare grija, frumos s-ar vedea un aranjament intr-o colivie alba, iar florile sa fie intr-o culoare puternica.

Indiferent de decizia pe care o luati, la nunta trebuie sa va simtiti bine alaturi de cei dragi si sa va bucurati de acele momente unice.

 

 

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *