Cum iti respecti rezolutiile pentru noul an

Anul acesta voi…

Face mai multe exercitii.

Voi manca mai sanatos.

Voi dormi mai mult.

Desi am intrat in luna februarie nu pot sa ma nu ma gandesc la planurile pe care le-am facut pentru noul an, sunt sigura ca toate ne-am propus sa… Uneori alegi sa faci ceva care iti poate schimba viata complet, cum ar fi sa gatesti mese mai sanatoase pentru familia ta timp de cinci zile pe saptamana, alteori planurile tale sunt mai mici, cum ar fi sa te trezesti mai devreme. Inceputurile de an ne fac sa fim mai entuziasmate, noul an este plin de posibilitati si noi vrem sa profitam de toate.

rezolutii pentru anul nouPoate fi totusi un pic dificil chiar sa te tii de rezolutiile noului an, le face cu cea mai buna intentie la inceputul lunii ianuarie, vrem sa slabim, sa fim mai sanatoase, mai fericite, sa fim mame si sotii mai bune, dar de obicei renuntam la ele pana la sfarsitul lunii.

V-ati intrebat copii daca au planuri pentru noul an? Eu da : ) fetita mea mi-a spus ca isi doreste sa stea mai mult mami acasa.

Incercand sa va implicati copii, sa-i ajutati sa-si doreasca mai mult de la ei ii va ajuta pe viitor sa renunte mai greu la lucrurile pe care chiar si le doresc, in plus va ajuta pe voi, pentru ca trebuie sa le fiti model, nu? : )

Iti doresc un an nou frumos, plin de realizari si tine-te de lucrurile care iti plac!

[poll id=”2″]

Distribuie:
Distribuie
1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *