O pasiune pentru jocuri

Cine spune ca pentru a te juca trebuie sa fii copil… Pentru mine jocul este un mod de relaxare, de eliberare a tensiunii cumulate in timpul saptamanii si de a petrece timp cu prietenii razand si distrandu-ne.

As putea sa va spun multe despre jocuri, dar voi incerca sa ma limitez in cadrul acestui articol doar la boardgame-uri. Lista lor este foarte lunga, pornind de la clasicele jocuri de sah sau table, la jocuri foarte complexe ca strategie si reguli de joc. Nu stiu daca o sa va pot povestesti despre toate jocurile care imi plac pentru ca sunt multe si cred ca cel mai bine este sa le descoperiti singuri.

Printre cele mai populare jocuri de tip board game la momentul actual si pe care vi le recomand cu caldura se numara: Colonisti din Catan, Dixit, Saboteur atat unu cat si doi, Carcasone, Citadele, 7 wonders, Ticket to ride si lista poate continua. Preturile pentru aceasta pasiune pot fi destul de ridicate, dar daca aveti prieteni care va imparatsesc aceata inclinatie, atunci puteti sa mai impartiti din costuri. Daca nu sunteti inca convinsi va mai dau un pont. In Bucuresti gasiti mai multe baruri sau ceainarii unde puteti sa incercati unul din jocurile propuse mai sus. In unele locatii puteti sa va bucurati de jocuri gratuit, iar in altele in functie de jocul pe care vreti sa il jucati, este posibil sa fie necesar sa platiti o suma modica de persoana.

Desi multe persoane s-au aratat foarte sceptice la inceput cand le vorbeam de aceasta pasiune si chiar ma credeau un pic ciudata, odata ce au avut curajul sa lase deoparte prejudecatile si sa se joace, au devenit chiar mai pasionati ca mine, asa ca de ce sa nu incercati ceva nou.

Distribuie:

Lasă un răspuns