Activitati pentru cei mici

Fiecare dintre noi viseaza ca, copii  nostrii sa ajunga ceea ce noi nu am putut din diverse motive. In ziua de azi daca avem posibilitati putem sa ii oferim practic copilului nostru sansa catre orice cariera. Mai jos aveti cateva activitati care poate va vor inspira pentru miculul sau micuta voastra.

copii canta la pian1. Cursuri sanitare si de prim ajutor – desi poate parea ca sunt prea mici pentru un asemenea curs, adevarul este ca niciodata nu este prea devreme. Este o metoda interactiva de a i face sa constientizeze pericolelor ce pandesc la tot pasul si daca ii place sa se inderepte spre o meserie in domeniu.

2. Cursuri de astronomie – sincer este unul din lucrurile despre care as fi vrut sa aflu mai multe atunci cand eram mica si cred ca este o lume fascinanta pentru orice copil. Dat fiind ca acest subiest este prea putin dezbatut in scoala aceasta este sansa lui de a descoperi aceasta lume si de ramane in ea daca ii place.

3. Cursurile de muzica, pictura, dans, sculptura sau balet sunt deja foarte la moda in randurile tuturor parintilor. Este bine sa aflati din timp daca copilul vostru are o inclinatie artistica si sa o dezvoltati. Totusi daca vedeti ca nu prezinta prea mult interes spre unul dintre aceste domenii este mai bine sa nu il fortati.

4. Cursurile de inot, de karate sau tenis sunt mereu binevenite. Din punctul meu de vedere aceasta cultura a miscarii ar trebui sa ii fie inoculata copilului de mic, pentru ca mai tarziu sportul sa fie un stil de viata si nu un chin la care te supui pentru a arata bine.

Lista poate continua, si orice activitate este binevenita, atata timp cat nu este exagerat. Copilul nu trebuie fortat sa participe la aceste cursuri si dupa ce termina cu scoala si cursurile ar trebui sa ii mai ramane si timp liber pentru a fi copil.

Distribuie:

Lasă un răspuns