Participa la concursul ” Hai sa gradinarim !!! „

Regulament concurs online:

3 premii egale ca valoare:

Iti trimitem gratuit oriunde in Romania 3 perechi de manusi pentru gradinarit si 5 pliculete de seminte de flori, plante aromatice sau de legume (la alegere).

Ele se pot planta tot timpul anului in ghivece.

Castigatorii vor fi extrasi folosind www.random.org, astfel toata lumea are o sansa de castig.

Ce trebuie sa faci?

Comenteaza foarte pe scurt la acest articol cum ar arata gradina voastra ideala? Ce ar trebui sa contina ?

Perioada desfasurare concurs:

16 iunie 2015 – 1 august 2015 (minim 10 participanti)

Organizatori:

Blogul de fata, Mama si sotie.

concurs online hai sa gradinarim

Distribuie:
Distribuie
7 Comentarii
  • Multumesc mult pentru sansa de a participa la acest concurs! Sunt absolventa a facultatii de Biologie si dintotdeauna mi-au placut florile, pe care de altfel le si cultiv, mai ales in casa, in ghivece, pentru ca locuiesc langa Vatra Dornei, in zona de munte a judetului Suceava.Clima nu prea ne permite sa ne „desfasuram” cu toate plantele in exterior, desi in acest an, fac pentru prima data un experiment, am scos o Yucca matura pe terasa de ceva vreme si vad ca se „simte’ foarte bine si arata grozav afara!
    Si sa revin la subiectul acestui concurs, in gradina mea de vis am foarte multe plante cu flori, trandafiri, bojori, iasomie- in sezonul cald, obligatoriu multe lalele de toate culorile,un liliac inflorit si mai vreau crizanteme toamna, la fel de colorate si bogate! Mai adaug cateva „accesorii” pentru rasfat si buna dispozitie; astfel, plasam strategic un sezlong sau mai bine un balansoar, desi sincer visez cu ochii deschisi de ani de zile la un hamac!!! Mai vreau o masuta sub umbrela, si pitici din aceia din ceramica cred!
    Dar cum am visat destul, e cazul sa imi inchei comentariul si sa imi urez bafta!!!
    Multumesc inca o data!

  • Nu stiu dar locuiesc la casa de cand m-am nascut,iar idealul de gradina ingrijita este alei cu flori diverse,de la trandafiri la flori de piatra,fara buruieni,un solar imens in care sa cultiv tot necesarul.
    Oricat te straduiesti …la casa nu este suficients munca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *