Patru articole de bucatarie de nelipsit cand ai bebelus

 

Odata cu aparitia bebelusului in casa ta, sunt cateva articole de bucatarie care nu trebuie sa iti lipseasca. Atentia la detalii va deveni din ce in ce mai mare, iar fiecare actiune pe care o vei face va fi cu un singur scop: acela de a-i fi bine copilului.

Tocmai de aceea, inainte de a avea un bebelus este bine sa te pregatesti si sa stii de ce ai neaparata nevoie. In acest sens, am pregatit o lista cu patru articole de bucatarie care sa nu iti lipseasca, in asa fel incat viata ta si a bebelusului sa decurga perfect.

Articole de bucatarie de nelipsit cand ai un bebelus

  1. Un scaun pentru bebe, pe care sa il folosesti la fiecare masa. Un scaun masa bebe este esential. Este obiectul care ii ofera bebelusului posibilitatea de a sta la masa cu adultii si de a se hrani in siguranta. Scaunul de masa pentru bebelus este confortabil, il fixeaza bine pe cel mic, in asa fel incat sa nu se poata rani si poate fi deplasat cu foarte mare usurinta.
  2. Un sterilizator biberoane. Este un alt obiect care este bine sa se gaseasca in bucataria oricarui parinte responsabil. Pentru a se preveni imbolnavirea celui mic, este bine ca toate instrumentele folosite pentru hranirea sugarului sa fie sterilizate. In acest fel se elimina toate virusurile si toate bacteriile care ar putea sa intre in contact cu gura copilului. Varianta clasica pentru sterilizare este fierberea, insa este un proces greoi si nu tocmai sigur. Un sterilizator nu este scump si poate face o treaba cu adevarat excelenta.
  3. O alta piesa indispensabila este un robot de bucatarie multifunctional. Pe langa faptul ca are o multime de ustensile comasate intr-un singur obiect de dimensiuni reduse, poate sa fie de real ajutor pentru prepararea mancarurilor pentru bebelusi, dar si pentru economia de timp atunci cand se prepara mancarea pentru adulti. Exista o multime de roboti de foarte buna calitate care pot sa marunteasca, sa amestece si sa faca sucuri delicioase, iar pretul unui astfel de aparat nu este mare.
  4. farfurii, boluri si tacamuri pentru copii. Nu in ultimul rand, este nevoie de vesela pentru copii. Multi parinti folosesc vesela uzuala, pe care o folosesc si adultii, insa este mult mai indicat sa se opteze pentru produse special create pentru bebelusi. La alegerea veselei este bine sa se caute ingrediente 100% ecologice. Siliconul este o solutie cat se poate de buna in acest sens. De asemenea, tacamurile si ustensilele din bambus, lemn sau otel inoxidabil sunt la fel de sanatoase. Totusi, atunci cand bebelusul este foarte mic, pentru evitarea accidentelor, este bine sa se foloseasca plasticul si siliconul.

Pe langa aceste obiecte, lista de cumparaturi poate sa contina multe altele. Am incercat, totusi, sa le alegem pe cele mai importante, care pot sa usureze cu adevarat misiunea unei mame si sa ii ofere copilului tot confortul de care are nevoie.

Distribuie:

Lasă un răspuns