POVESTE DE FAMILIE-Scrisoarea baietelului meu catre tatal lui

Dragul meu tata,

Eram mic, eram „o mana de om”, iar tu m-ai luat in brate si cu mainile tale mari incercai sa ma tii cu multa grija. M-ai privit si lacrimile ti-au aparut in ochi, atunci a fost momentul in care ai simtit ca eu sunt o alinare pentru tine, ca sunt copil scrie o scrisoarealinarea familiei, asa ca mi-ai pus numele „Florin Daniel” si ai zis atunci ca iti doresti ca toata viata mea sa fiu o alinare pentru cei din jur.

Anii vor trece si tu vei avea grija de mine pas cu pas,vei avea grija sa nu ma ranesc, sa fiu fericit,  ba chiar mai mult vei avea grija de mine mai mult ca de tine. Ma simt ocrotit cand sunt in bratele tale si te iubesc mult, ma simt inconjurat de toate bogatiile lumii alaturi de tine tati.

Eu cresc tot mai mare si tu dragul meu tata, la tine deja se observa trecerea anilor si greutatile vietii, dar tu tata nu observi asta fiindca tu te bucuri atat de mult sa vezi cat de repede cresc si realizezi cat de mult iti seman, pasesc tot mai mult peste pasii tai.

Va veni si ziua in care va trebui sa-mi iau viata in propriile maini, dar pana atunci taticul meu tot ce-ti doresc este sa fii fericit si implinit si anii care trec sa fie presarati cu petale de binecuvantari. Datorita tie, draga tata si scumpa mama exist eu azi si va multumesc pentru ceea ce mi-ati daruit, cel mai de pret dar, „VIATA”.

Niciodata sa nu fiti tristi ci intotdeauna fericiti alaturi de mine, va iubesc mult!!

*aceasta scrisoare a fost scrisa de mama in prima mea luna de viata de ziua tatalui meu, eu fiind prea mic sa o pot scrie, mami m-a adus pe lume acum 8 luni pe 15.06.2012

Cu drag al vostru print,

Florin Daniel

Autor: Graur Alina Mihaela

Distribuie:

Lasă un răspuns