O luna de miere ieftina

Perioada economica prin care trecem nu este una dintre cele mai fericite, si din pacate pentru noile cupluri de insuratei de multe ori bugetul disponibil pentru luna de miere este redus drastic. Desi este dificil, nu este totusi imposibil sa ai parte de luna de miere de care ai visat ca si un start memorabil al casniciei voastre.  Pentru a avea parte de luna de miere dorita, fara a va indatora,aveti nevoie doar de timp si de planificare.

Cel mai usor mod prin care puteti economisi bani, este la rezervarea biletului de avion. Incercati sa il rezervati din timp, pentru a beneficia de tarife mai reduse. De asemenea daca timpul va permite, urmariti ofertele care sunt afisate periodic de companiile aeriene, pentru ca unele dintre ele afiseaza si oferte last minute. Un alt mod in care puteti economisi bani pe avion, este prin a fi flexibili in privinta datelor de calatorie.

Rezervati luna voastra de miere la pachet. Daca nu vreti sa va complicati prea mult, apelati la ajutorul unei agentii de turism. Daca profitati de ofertele early-booking sau de cele last minute, de multe ori puteti obtine un pret foarte bun, si veti avea inclus in pachet atat zborul cat si cazarea, iar cateodata si masa.

Daca sunteti un cuplu mai dornic de aventura, puteti incerca sa va bucurati de variantele de transport in comun, fie cu trenul sau cu autocarul, iar in privinta cazarii puteti opta pentru hosteluri sau pentru cazarea la manastiri.

Cauta perioadele in care sunt reduceri la intrari la diverse atractii turistice sau chiar intrari gratuite. Unele obiective se pot vizita fara a achita intrare, iar  pentru altele exista city pass-uri care iti ofera gratuitate sau reduceri consistente pentru anumite obiective.

Sper ca sfaturile de mai sus va vor fi de folos si veti avea parte de o luna de miere ieftina si plina de amintiri frumoase!

Distribuie:

Lasă un răspuns