Psihologie Cuatică – Centrul privat de psihologi și dezvoltare personală din București

Acest centru privat de pihoterapie este format din 17 specialiști experimentați în terapii pentru copii, adulți sau cupluri. Scopul lor este oferirea serviciilor de calitate și suport în programele de dezvoltare personala. De ce sa îi alegi pe ei ?

  1. Serviciile sunt personalizate si sunt adaptate in functie nevoile fiecarei persoane: psihoterapie individuala, de cuplu si familie, dar si psihoterapie pentru copii si adolescenti.
  2. Terapie cu logoped pentru copiii care au probleme de vorbire
  3. Sedințe online prin skype pentru cei care nu pot ajunge la cabinet
  4. Dezvoltam ateliere si workshop-uri care sunt create pentru copii, adolescenti si adulti in vederea dezvoltarii personale.
  5. Articole și materiale care aduc un plus de informații valoroase.
  6. Aprope de metrou – adresa cabinetului este la 5 minute stațiile de metrou Timpuri Noi și Tineretului.

Echipa Psihologie Cuantică este formată din 17 psihologi și psihoterapeuți specializați pe diferite tipuri de terapii, precum: Sonia Vrâncianu, Andreea Ioniță, Mirela Ignat, Cristina Sima, Simona Retea, Claudia Stefan, Alexandru Preda, Angelica Sima, Carmen Suiu, Lucia Aura Bogdan, Raluca Petre, Ligiana Mandea, Georgiana Simona Zamfir, Diana Dumitriu, Delia Bebi, Camelia Mladin și Daniel Bora. Detalii despre expertizele lor găsiți pe pagina dedicată echipei .

De ce să apelezi la un psiholog?

Psihologul poate să fie pentru tine o resursă pentru o viata mai bună. Psihologul este un om ca si tine in multe privinte, însa are si ceva special. El a cautat să înțeleagă cum functioneaza oamenii în relație cu ei insisi, dar și cu ceilalți. A observat cum oamenii se deosebesc în felul în care gândesc, simt și actioneaza datorită experientelor diferite de viata, si a învățăturilor desprinse din acestea. Asa cum consulti un medic atunci cand ai o durere fizica, asa poti sa consulti un psiholog cand o durere sufleteasca iti intuneca viata si nu te lasa sa te bucuri si sa fii fericit. Psihologul este o resursa, la fel cum este o carte, un documentar, un film, un curs, sau orice altceva care iți poate fi de folos la un moment dat, iar oamenii puternici și inteligenti utilizează toate resursele pe care le au la dispoziție când vor să atingă un obiectiv sau să urmeze un vis.

Prețurile ședințelor diferă în funcție de tipul de terapie și de psihoterapeutul ales:

  • Psihoterapie individuală între 100 și 200 de lei .
  • Psihoterapie de cuplu si familie între 130 și 300 de lei.
  • Dezvoltare personală individuala si de grup între 70 și 400 de lei.
  • Consilere profesională între 100 și 150 de lei.

Echipa Psihologie Cuantică consideră calitatea terapiei mai importantă decât prețul si vă recomandă alegerea cu atenției a terapeutului, în funcţie de nevoile si preferinţele dumneavoastră.

cabinet psihoterapie

Distribuie:

Lasă un răspuns