Sfaturi pentru o sarcina fara probleme

Mamici din lumea larga, va recomand sa cititi acest articol daca vreti sa stiti cam cum ar trebui sa procedati pe timpul sarcinii. E important sa stiti cat mai mult, pentru ca sarcina voastra sa fie una perfecta, daca nu perfecta macar sa fie frumoasa, si amandoi sa fiti sanatosi, si dupa ce se termina saptamanile de sarcina.

Mamici mergeti regulat pentru consulturi periodice la un medic specialist (ginecolog), de indata ce v-ati dat seama ca sunteti insarcinate. La medic veti face un control si bineinteles, veti raspunde la intrebari, apoi veti primi si sfaturi in legatura cu cele 40 saptamani de sarcina pe care trebuie sa le petreceti la propriu „in doi”, cu pruncul din burtica voastra.

Important e sa stiti ca ce simtiti voi in sarcina pe saptamani va simti si el. Ce mancati voi, va gusta si el, in toate aceste saptamani el mananca prin cordonul ombilical. Pornind de aici, una din marele probleme cu care trebuie sa fiti atenta in sarcina ar fi viciile. Neaparat trebuie lasate pe timpul sarcinii, pentru ca aceste vicii pot afecta negativ sanatatea copilului. Poate ca e greu sa renunti la vicii insa e crucial pentru sanatatea copilului care urmeaza sa vina pe lume peste cateva saptamani.

Trebuie sa va opriti din munca care va suprasolicita fizica, sa va relaxati si sa faceti cat mai multe pentru copilas, sa vorbiti cu el , sa comunicati pentru ca niciodata nu veti mai putea fi asa de apropiate de el cum suntati in sarcina.

Puteti in primul rand sa a apucati sa cititi despre saptamanile de sarcina. Deasemenea, puteti discuta pe forumuri cu alte mamici, sa urmariti impreuna sarcina pe saptamani sau de ce nu, sa folositi un calculator sarcina pentru a afla cu + – 10 zile data la care veti naste.

Cel mai important e sa va simtiti bine ca mamici si sa va satisfaceti toate poftele „sanatoase” in aceasta perioada de sarcina.

Distribuie:

Lasă un răspuns