Stylash – Extensii de gene premium, folosite de cei mai apreciati Lash-Artisti

In prezent, extensiile de gene au devenit un must have si nu mai sunt considerate a fi doar un moft, ci o reala necessitate care eficientizeaza timp pretions din rutina zilnica de make up.

Industria lash art-ului s-a dezvoltat considerabil in ultimii ani, lucru deloc surprinzator, avand in vedere ca extensiile de gene reprezinta un must-have in domeniul beauty.

In spatele frumusetii prin care extensiile  de gene ne contureaza ochii, se afla zeci de ore de training, investitii in produse de calitate, dar mai ales multa rabdare si pasiune. Altfel spus, aplicarea extensiilor de gene poate se poate transforma intr-o adevarata arta daca este realizata de catre un lash artist profesionist. Dincolo de volumul folosit, experienta lash artistului, desimea genelor tale si produsele folosite contribuie la obtinerea rezultatului final.

De ce este important sa folosesti doar produse de calitate?

Mai important decat o privire seducatoare este modul in care ea este obtinuta. Pe langa experienta si abilitatile lash-artistului, sanatatea genelor naturale si a pielii ploapelor depinde, in mod clar, de calitatea firelor folosite, a penselor si adezivului. Atunci cand calitatea acestora lasa de droit, se pot obtine efecte negative pe termen lung.

Extensii de gene premium

Piata romaneasca abunda in magazine online si offline de extensii pentru gene. Gasesti o gama variata de culori, dimensiuni sau volum, din materiale sintetice sau par de nurca, modele adaptate fiecarui pigment sau forma a fetei. In mod normal, extensiile de gene trebuie sa fie hipoalergenice, astfel incat sa nu irite ochii si sa reziste o lunga perioada de timp. Cei mai apreciati lash artisti achizitioneaza produse de calitate premium, din magazinul online stylash.ro – un distribuitor de incredere atunci cand vine vorba de produse care sa sprijina sanatatea ochilor clientelor si ofera garantie 30 de zile pentru orice produs sau accesoriu achizitionat.

Pensete si adeziv de calitate

Pensetele sunt cele care influenteaza dexteritatea aplicarii extensiilor si a modului in care clienta se simte in momentul procedurii. In mod normal, aplicarea genelor nu trebuie sa generez niciun fel de disconfort. Tocmai de aceea, instrumentele de calitate sunt esentiale si vin in ajutorul oricarui lash artist.

In alta ordine de idei, este esential ca adezivul folosit sa fie hipoalergenic, fiind singura substanta implicata in procesul de aplicare.

In magazinul online Stylash gasesti adezivi prietenosi cu genele clientelor tale, dar si multe alte produse si accesorii menite sa iti aduca si mai multa apreciere in domeniul in care activezi.

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *