Tipuri de pastile de slabit

Cu totii ne dorim sa aratam bine, mai ales ca este sezonul cand mergem la piscina si cand ne imbracam cu haine mai lejere.

Studiile arata ca persoanele care sunt multumite de modul cum arata, au in general o stare de bine mai buna si dau un randament mult mai bun in tot ceea ce fac (familie, loc de munca, hobby-uri, interactiune sociala etc).

Daca vrem sa avem o silueta de invidiat, pe langa regimul alimentar si exercitiile fizice este recomandat sa avem in vedere si pastilele de slabit.

Mai jos o sa incercam sa va informam cu privire la tipurile de pastile de slabit existente pe piata:

Pastile de slabit care elimina pofta de mancare, aceste pastile de slabit de cele mai multe ori contin fibre vegetale obtinute din extracte vegetale. Fibrele vegetale in contact cu apa isi maresc volumul si astfel este oprita dorinta de a manca.

Fibrele vegetale au si rol de reglare a tranzitului intestinal si de detoxifiere a stomacului. Acest tip de pastille pot inlocui una sau mai multe mese deoarece au un continut optim de proteine, glucine, minerale, vitamine si antioxidanti.

Acest tip de pastile sunt printre cele mai vechi si cele mai raspandite pastile de slabit.

Pastile de slabit care ard grasimile – ajuta organismul sa elimine grasimea, acest tip de pastille intra in fluxul de sange sub forma de acizi liberi, practic grasimile sunt transportate la celulele musculare pentru a fi arse.

Acest tip de pastille sunt recomandate doar persoanelor care au cu adevarat probleme cu kilogramele in plus, nu sunt recomandate sub nici o forma persoanelor care doresc sa scape de cateva kilograme pentru vara.

Primele semne de pierdere a greutatii se observa dupa 3-4 saptamani iar dupa 3-4 luni se observa o scadere cu 10% a greutatii initiale (aceste date sunt potrivit studiilor realizate pe mai multi indivizi si reprezinta o medie nu o garantie, efectele difera de la individ la individ).

Consumul pentru acest tip de pastille nu trebuie sa depaseasca mai mult de 6-8 luni de zile, doza recomandata pentru ele este de aproximativ 120 mg de trei ori pe zi, la fiecare dintre principalele mese. Pentru mesele care sunt sarite sau nu contin grasimi, se poate omite doza. Daca cel care urmeaza tratamentul uita sa ia pastila, nu se va intampla nimic rau, se pierde efectul pentru pastila uitata.
Este interzis abuzul si se recomanda consultarea unui medic specialist, orice pastila in plus poate cauza un dezechilibru.

Un produs de slabit 100% natural este garcinia cambogia veda, un produs care gestioneaza hormonii de stres (cortezol) fapt ce duce la arderea eficienta a grasimii.

Pastilele de slabit care blocheaza grasimile, acest tip de pastille au castigat popularitate in ultima perioada pentru efectul mai sigur, in acelasi timp studiile au aratat ca sunt mult mai sanatoase. Impreuna cu un regim alimentar echilibrat si cu exercitiile fizice regulate acest tip de pastile se prezinta ca fiind printre cele mai eficiente.

Inainte de a consuma orice tip de pastille pentru slabit va recomandam sa solicitati parerea unui medic specialist.

Printre efectele secundare care s-au constatat: crampe si disconfort abdominal, diaree, incapacitatea de a absorbi vitaminele, elemente foarte importante pentru organism.

Aici, pe site-ul Mamasisotie.ro articolele sunt cu caracter informativ si nu reprezinta o recomandare medicala, mai multe informatii despre pastilele de slabit si eficienta lor gasiti pe pastiledeslabiteficiente.ro

pastile de slabit

Distribuie:

Lasă un răspuns