Unde sa te cazezi la Sambata de Sus

Sambata de Sus reprezinta o destinatie turistica vizitata de tot mai multi turisti de la un an la altul. Iar motivele care justifica alegerea turistilor sunt usor de inteles. Este o localitate care te intampina cu un cadru natural minunat, fiind considerat de catre foarte multe persoane un adevarat colt de rai, exista o multime de obiective turistice superbe si vei gasi o multime de motive pentru a-ti mai dori sa stai la Sambata de Sus macar inca o zi.

La Sambata de Sus te vei bucura de o multime de peisaje minunate, natura fiind la ea acasa, dar si de o multime de obiective turistice care merita vizitate din toate punctele de vedere. Indiferent ca este vorba despre Manastirea Brancoveanu, despre chilia parintelui Arsenie Boca sau despre Herghelia de la Sambata de jos, cu siguranta vei gasi aici o multime de locuri minunate.

sambata de sus

Nu numai ca vizitarea acestora va fi, la un moment dat, obositoare ci totodata iti vei dori sa nu mai parasesti niciodata acest loc minunat. Practic, doar o singura zi nu este suficienta pentru a te bucura de toate maretia acestui colt de rai minunat. Iar de aceea trebuie sa cauti numaidecat cazare la una dintre cele mai bune pensiuni Fagaras Sambata de Sus astfel incat sa poti ramane peste noapte in aceasta zona minunata pentru inca o noua zi in raiul de la Sambata de Sus.

Ofertele de cazare nu sunt deloc putine, ba chiar iti va greu sa te decizi atunci cand trebuie sa alegi o pensiune care sa se ridice la nivelul asteptarilor tale. Iar noi credem ca Pensiunea Transilvania Sambata de Sus ar trebui sa fie alegerea ta, in acest sens avand mai multe argumente care ne sustin recomandarea cu varf si indesat.

Pensiunea Transilvania promite turistilor faptul ca se vor bucura de un weekend sau, de ce nu, de un concediu perfect intr-un cadru de vis, o zona minunata cu o multime de atractii turistice intr-un peisaj inedit pe care de muntii Fagaras il constituie.

Turistii au la dispozitie camere si bai curate care ofera toate conditiile pentru un plus de confort si relaxare. Exista posibilitatea de a opta pentru masa inclusa, aceasta constand in produse traditionale cu un gust delicios sau, pentru un adevarat deliciu gastronomic, chiar pentru un purcelus sau miel la protap. Rasfatul este, asadar, la cel mai inalt nivel!

Cazarea este de 4 stele, fiecare camera avand baia sa, exista un loc de recreere dar si locuri de joaca pentru copii, astfel incat adultii sa poata profita de fiecare secunda a concendiului, pentru a se destinde in totalitate. Mai mult decat atat, aici pot fi organizate evenimente dar si un foc de tabara spectaculos, astfel incat reprezinta cadrul perfect pentru o vacanta de vis.

pensiunea-Transilvania-Sambata-de-Sus

Astfel, daca ai nevoie de o cazare unde sa te poti bucura de toate conditiile pentru un concendiu perfect, intr-un loc minunat in apropierea muntilor Fagaras, unde totul pare desprins dintr-un tablou, atunci Pensiunea Transilvania reprezinta cea mai buna alegere pe care o poti face. Te vei convinge de acest lucru inca din primul moment, iar apoi te vei reintoarce ori de cate ori vei avea ocazia.

Distribuie:

Lasă un răspuns