Cat costa o vacanta in familie?

Muncim un an intreg pentru cateva zile de relaxare si cred ca multe familii strang bani din timp pentru a putea merge intr-un loc mai frumos si mai civilizat. Ma uitam zilele trecute pe site-urile unor agentii de turism sa vad ce preturi practica agentiile de turism in acest an, citeste in continuare „descoperirile” mele si cateva recomandari.

Initial am cerut o oferta de la o agentie destul de mare pe partea de outgoing, dar preturile sunt pe masura, un sejur de 7 zile incepe de la 350E de persoana in destinatii ca Bulgaria si Grecia, restul destinatiilor au preturi si mai piperate, partea buna este ca pleci cu avionul, dar nu ai taxele de avion incluse.

O agentie care mi se pare ok este Travel Destionation, am gasit preturi foarte bune pentru hoteluri din Bulgaria, preturile incep de la 13 euro/noapte. Pentru transport cred ca trebuie sa contactezi direct agentia.

Daca nu aveti un buget foarte mare va recomand sa aruncati o privire si pe site-urile de reduceri, am gasit acum 2 saptamani cu 70 euto/persoana 3 nopti de cazare in Budapesta all inclusive, fara transport ce-i drept, dar pretul este mai mult decat ok.

Pentru cei mai aventurosi exista booking.com care va ofera mii de hoteluri, trebuie doar sa alegi destinatia si sa ai rabdare sa cauti, preturile sunt foarte bune, uneori mai mici decat cele practicate de catre agentiile de turism.

Bulgaria mi se pare o destinatie destul de frumoasa in comparatie cu statiunile din Romania, preturile sunt cam la fel, in unele cazuri chiar mai mici. Daca vreti sa mergeti intr-o statiune mai curata care sa va ofere posibilitati multiple de petrecere a timpului liber, bugetul necesar pentru o vacanta in familie s-ar putea sa sara de 2000 lei.

Voi unde va petreceti vacanta de vara?

cat costa vacanta in familie

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *