Vara aceasta, cele mai fierbinţi promoţii la jucării se găsesc pe ToysMall.ro

Când vine vorba despre vacanţa de vară, orice mămică se gândeşte cum să gestioneze cel mai bine timpul petrecut de copii în aceste luni libere. Pe lângă vacanţele cu familia, aceasta este perioada în care cei mici se pot juca în voie, fără grija temelor de la şcoală. Ca să nu mai vorbim despre faptul că majoritatea părinţilor le promit câte o mică recompensă copiilor lor, pentru rezultatele bune la şcoală.

Noi, ca părinţi, mereu ne dorim tot ce este mai bun pentru copii noştri, sau ne dorim ca ei să aibă tot ce noi n-am avut în copilărie. Dacă e să ne amintim despre copilăria noastră, cu siguranţă fiecare dintre noi are amintiri legate de jucăriile preferate şi de faptul că pe piaţa din România nu aveam acces la jucăriile minunate pe care le vedeam poate doar în poze la alţi copii. Acum lucrurile s-au schimbat şi ar fi păcat ca micuţii noştri să nu beneficieze de tot ce este mai bun, adică de jucării frumoase, de calitate şi care să le permită să îşi dezvolte imaginaţia.

Toys Mall

ToysMall.ro este un magazin de jucării online care vine în întâmpinarea părinţilor dornici să le facă o surpriză frumoasă copiilor lor, indiferent de vârstă şi de gusturile acestora. Oferta lor bogată cuprinde jucării de la cei mai importanţi producători, de la jucării educative, pentru exterior, trenuleţe, jucării interactive , jucării de construit şi tot felul de kituri interesante pentru o mulţime de activităţi care stimulează creativitatea copiilor. Şi cum tot este sezonul lor, piscinele pentru copii au preţuri de la numai 55 de lei. Aceste piscine, pistoalele cu apă şi jucăriile de exterior cum ar fi radiocomandatele, zmeiele, bicicletele, atv-urile şi tricicletele îi vor impulsiona pe cei mici să petreacă cât mai mult timp în aer liber şi să facă mişcare.

De asemenea, foarte multe produse se găsesc în secţiunea de promoţii jucarii la preţuri foarte convenabile. La preţuri promoţionale găsim seturi educative, pistoale cu apă, jucării pentru bebeluşi, jucării interactive (păpuşile Piccolina sunt la mare căutare), maşinuţe, jocuri de construcţie (în special pentru băieţi se găsesc tot felul de construcţii interesante cum ar fi diferite camioane şi utilaje), dar şi mobilier pentru camera copilului. De altfel, un mic proiect de redecorare vara, împreună cu cel mic este ceva distractiv pentru toată familia.

Familiile care locuiesc la casă au şansa să transforme spaţiul din curte într-un adevărat centru de vacanţă, pentru că există diferite modele de căsuţe, care se asamblează foarte uşor şi în care copii îşi pot petrece timpul împreună cu prietenii lor. Aceste căsuţe pot fi locul ideal pentru nişte mici petrecerei, cu gustări şi răcoritoare făcute în casă, tot cu ajutorul copiilor. E drept, o astfel de căsuţă este puţin mai scumpă, însă este o investiţie care merită efortul, iar cei de la ToysMall au un program foarte atractiv de plată în rate pentru toate comenzile de cel puţin 350 de lei. Astfel, plata în rate este accesibilă tututor celor care folosesc serviciile Card Avantaj, Bonus Card sau Star BT. În plus, la comenzile de peste 350 de lei şi transportul este gratuit.

Având în vedere oferta bogată de produse, sistemul flexibil de achiziţionare a acestora şi faptul că se livrează oriunde în ţară prin curierat, ToysMall.ro este unul dintre cele mai atractive magazine de jucării online, în care fiecare părinte poate găsi ceva pentru a face vacanţa copiilor săi mai frumoasă. Oferta de jucării se îmbogăţeşte permanent şi puteţi fi la curent cu promoţiile şi cu noutăţile de pe site, dacă vă înscrieţi la newsletter-ul lor. Dacă doriţi să le faceţi copiilor voştri o bucurie şi vreţi să le transformaţi vacanţa de vară într-una de neuitat, ToysMall.ro vă poate ajuta să faceţi acest lucru. Nu trebuie decât să intraţi pe site, să alegeţi ce vă place şi să plasaţi o comandă. De restul, se ocupă ei!

Distribuie:

Lasă un răspuns