3 beneficii pe care serviciile de Web Design le-au adus site-ului meu

Orice business, fie el mai mic sau mai mare, are nevoie de sustinere pentru a exista si pentru a creste. In mediul online, sunt folosite o multime de tehnici, metode si instrumente care faciliteaza procesul de dezvoltare al business-ului, printre care si Web Designul.

Stiind cum ii poate influenta pe clienti designul unui website, mi-am dorit ca magazinul meu online cu electronice si electrocasnice sa beneficieze de servicii profesioniste, care sa imbunatateasca interfata site-ului, experienta utilizatorilor, precum si sa realizeze optimizarea pentru motoarele de cautare, astfel incat vizitatorii sa nu ramana la acest statut, ci sa se transforme in clienti fideli si intre acestia si business-ul meu sa se stabileasca relatii bazate pe incredere si satisfactie.

Magazinul meu online se adreseaza celor care au in plan achizitionarea de electronice si electrocasnice de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase. Din pacate, la inceput, site-ul avea anumite neajunsuri, cum ar fi faptul ca nu era usor navigabil, iar produsele nu se dovedeau a fi usor de gasit de catre consumatori. In acest fel, o echipa dintr-o agentie de marketing digital m-a ajutat sa inteleg ce ii lipseste site-ului meu si ce se poate face pentru a-i imbunatati performantele.

Iata care sunt serviciile de Web Design care mi-au venit in ajutor atunci cand website-ul meu a incetat sa mai dea randament in mediul online:

  1. Imbunatatirea designului interfetei

De cele mai multe ori, un design simplu, dar de efect, poate sa castige mult mai multi utilizatori si potentiali clienti decat un design incarcat si foarte greu de accesat. Asadar, cu ajutorul specilistilor in web design, am reusit sa organizez structura site-ului, astfel incat impactul cu utilizatorii sa nu lase impresia unui site haotic, ci, mai degraba sa puna la dispozitie un site usor de accesat si de navigat. Organizarea pe categorii, ce permite gasirea produselor dorite de utilizatori mult mai usor, precum si modalitatea simpla si rapida de a comanda poduse pe care o pune la dispozitie site-ul,  a influentat in mod pozitiv cresterea numarului de clienti, inca din primele zile de implementare. De asemenea, avand in vedere ca, in zilele noastre, majoritatea site-urilor sunt accesate de pe telefon, specialistii in marketing digital au creat o interfata care sa fie si mobile-friendly.

  1. Crearea unui website interactiv

In calitate de manager al unui business, imi doresc sa creez legaturi puternice cu clientii mei, punandu-le la dispozitie servicii de calitate, care sa nu dezamageasca si sa fundamenteze dorinta acestora de a ramane clienti fideli produselor si serviciilor oferite de mine. Pentru a face acest lucru, am avut nevoie de un site care, pe langa designul user-friendly, sa acorde un interes sporit experientei utilizatorilor, prin aflarea parerii acestora. Astfel, clientii mei stiu ca parerea lor conteaza si au sansa de a vorbi liber despre experienta lor in cadrul website-ului. Toate acestea au ca scop imbunatatirea calitatii site-ului meu cu produse electronice si electrocasnice,  pentru ca, in acest fel, ii pot afla plusurile si minusurile.

 

  1. Optimizarea pentru motoarele de cautare

Desi nu eram la curent cu beneficiile pe care optimizarea SEO le are in cadrul imbunatatirii designului web al unui site, acestia mi-au prezentat toate avantajele pe care le poate aduce o astfel de campanie asupra business-ului meu. Printre acestea se numara cresterea numarului de vizitatori “organici” prin optimizarea site-ului meu in motoarele de cautare, o parte esentiala ce trebuie avuta in vedere atunci cand se lucreaza la designul unui web. Cum? Prin tehnici de indexare a continutului, prin folosirea de cuvinte cheie, care sa conduca la site-ul tau, prin URL-uri user-friendly etc.

Toate aceste implementari au stat la baza realizarii unui site usor de accesat, atractiv si, in acelasi timp, simplu, pentru ca mi-am dorit ca experienta utilizatorilor sa fie una de cea mai inalta calitate. In prezent, magazinul meu online se bucura de o multime de vizitatori, care, influentati de designul site-ului, se transforma in clienti fideli.

afacere pe care sa o lasi copiilor tai

Distribuie:

Lasă un răspuns