3 servicii care au transformat mamele in persoane independente

tumblr_inline_nl1djb7dDr1to1ehjEra o vreme cand femeia avea un rol precis: acela de a avea grija de casa, de copii si de bunul mers al intregii familii. Astazi, lucrurile s-au schimbat putin, aparand in peisaj femeia independenta. Spre deosebire de femeia de ieri, cea de azi poate sa faca o multime de lucruri fara sa implice o mana masculina. Nu! Cu siguranta nu au invatat doamnele din prezent sa repare instalatiile si cu siguranta nu pot sa mute de unele singure mobila din casa. Ceea ce le ajuta insa, sunt serviciile.

Dezvoltarea pietei de servicii a eliminat orice dependenta a mamelor cunostintele mai mult sau mai putin solide ale sotilor lor.  Serviciile de transport mobila, precum http://www.transportmoset.ro/servicii, serviciile de reparatii ale instalatiilor sau serviciile de catering, au schimbat intr-un mod dramatic fata lumii.

Care sunt cele mai puternice servicii care au influentat schimbarea?

  • Serviciile de reparatii. Toata lumea stie ca femeile nu stiu sa repare. Evident, exista exceptii, insa de regula, cei care se ocupa de reparatii intr-o casa sunt barbatii. Serviciile de reparatii, indiferent de domeniul lor, au luat o piatra de pe inima doamnelor si domnisoarelor, facandu-le independente.
  • Serviciile de transport mobila. Mutarea dintr-o casa in alta este dificila pentru toata lumea. Daca vorbim de o femeie singura, mutarea este extrem de dificila. Din fericire, pentru femei, exista firmele de transport mobila, care usureaza situatia.
  • Serviciile de catering. Poate fi placut sa stai 5 ore in bucatarie pentru a gati pentru toata familia. Cu timpul insa, o astfel de rutina poate sa devina insuportabila. Serviciile de catering au scos femeia si din aceasta neplacere.

Este buna sau nu o astfel de evolutie?

Parerile sunt impartite. Exista chiar si o multime de femei care considera ca independenta femeii nu este intocmai bine venita, deoarece tabara masculina si tabara feminina pot cunoaste conflicte. Ceea ce este cert insa, este faptul ca astazi, femeile pot face o multime de lucruri pe care nu le puteau face ieri, asadar, este momentul perfect pentru a profita de acest lucru.

Distribuie:

Lasă un răspuns