5 avantaje ale consumului de apa dimineata

Stim ca apa ne ajuta sa fim mai sanatosi si sa functionam mai bine, mai ales daca ne incepem ziua cu un pahar de apa rece. Vezi cele cinci avantaje principale care te vor convinge sa bei apa dimineata.

consumul de apa#5 – Cand bei apa pe stomacul gol colonul se purifica absorband ma usor usor nutrientii.

#4 – Apa ajuta la innoirea sangelui si a celulelor musculare.

#3 – Cred ca cel mai important aspect pentru orice femeie este faptul ca te ajuta sa slabesti, regleaza tranzitul intestinal si elimini mai rapid toxinele din corp. Un pahar de apa dimineata te ajuta sa ai cu pana la 20% mai multa energie.

#2 – Ten mai frumos. Pentru ca apa te ajuta sa elimini toxinele din organism, pielea ta va fi mai curata si mai frumoasa.

#1 – Iti echilibreaza sistemul limfatic. Aceste glande te ajuta sa indeplinesti functiile zilnice, echilibreaza fluidele corpului si lupta impotriva infectiilor.

Consumul de apa este important, dar trebuie sa stii ca nu este obligatoriu sa consumi 2 litri de apa pe zi, acesta este un mit urban, necesarul de apa este calculat in functie de efortul depus, de greutate si inaltime, incearca mai multe variante si vezi care merge cel mai bine pentru corpul tau.

Distribuie:

Lasă un răspuns