Afla ce beneficii poate avea mierea de albine Apis Donau pentru copilul tau

Mierea de albine face parte din alimentatia omului de o lunga perioada de timp, fiind cunoscute inca din cele mai vechi perioade beneficiile pe care aceasta le poate oferi. Pentru copii, in mod special, mierea de albine trebuie sa fie inclusa in alimentatie, deoarece le va aduce acestora numeroase avantaje pe care le vom detalia in cele ce urmeaza.

De asemenea, este foarte important sa se consume o miere care sa fie de calitate, iar din acest punct de vedere Apis Donau este un adevarat reper.

Ce este mierea de albine si ce anume contine?

Fiind rezultatul unui proces natural, mierea de albine reprezinta in termeni simpli produsul rezultat si realizat de catre albine, in urma culegerii nectarului din flori. Mierea de albine este un aliment foarte bogat in aminoacizi, vitamine (B, C, A, D, K), minerale (fosfor, calciu, potasiu, magneziu), acizi organici si enzime.

Apis Donau

Analizand aceste aspecte ne dam seama ca mierea de albine Apis Donau este unul dintre cele mai sanatoase alimente pe care le putem manca, fiind un cumul de beneficii pentru sanatatea noastra.

Puternic energizant

Atunci cand vorbim de substante energizante, ei bine mierea de albine este cunoscuta ca fiind unul dintre cele mai puternice exemple. Datorita complexului nutritiv pe care il prezinta, mierea de albine Apis Donau este perfecta pentru a spori performantele fizice ale copiilor, in special daca acestia practica un sport.

Totodata, consumand aceasta miere de albine te asiguri ca cei mici vor avea energia necesara si pentru a da un bun randament in momentul in care invata.

Indulcitor natural

Spre deosebire de alti indulcitori folositi in alimentatie, mierea de albine nu are in continutul sau grasimi sau colesterol, ceea ce inseamna ca obezitatea va fi tinuta la distanta. De asemenea, s-a aratat faptul ca inlocuirea completa a zaharului cu miere a dus la scaderea ratei de aparitie a diabetului.

De altfel, una dintre cele mai intalnite probleme datorate zaharului sunt cariile dentare, care insa nu se fac la fel simtite atunci cand se consuma ca indulcitor mierea de albine.

Amelioreaza tusea si durerile din gat

Un alt beneficiu foarte cunoscut pe care il prezinta mierea de albine este faptul ca ajuta atunci cand cei mici (si nu doar ei) prezinta o tuse agresiva. Aceasta reuseste sa amelioreze tusea deoarece stimuleaza secretia salivara, care la randul ei actioneaza ca un expectorant natural.

In acelasi timp, mierea de albine este solutia perfecta pentru durerile din gat, actionand pozitiv asupra tubului digestiv, a cailor respiratorii, precum si la nivelul pielii, respectiv mucoaselor.

Previne constipatia

Fiind un puternic stimulent al metabolismului, respectiv al digestiei, mierea de albine Apis Donau reuseste cu brio sa previna afectiunile de la nivelul stomacului, cum ar fi constipatia.

De stiut!

Cu toate ca este un aliment exceptional pentru organism, mierea de albine nu este recomandata sugarilor sau copiilor de pana intr-un an deoarece poate contine anumite bacterii ce produc asa numita boala botulism. Dupa varsta de un an, insa, in stomac se formeaza acele enzime ce pot impiedica inmultirea bacteriei, astfel incat mierea de albine poate fi consumata fara nici un fel de probleme.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns