Ai grijă de tenul tău cu produse bio

Încă din cele mai vechi timpuri femeile au fost preocupate de frumusețea lor. Dacă e să ne referim la vremurile piramidelor și faraonilor, ne apare în minte și imaginea Cleopatrei. Se spune că aceasta era o zeiță a frumuseții pe atunci, fiind invidiată de majoritatea femeilor din acea vreme. Cleopatra avea multe trucuri pentru a-și îngriji tenul și a-și accentua frumusețea, acesta fiind unul dintre principalele motive pentru care a rămas celebră în istorie.

Au urmat diverse epoci, în care femeia a avut statut diferit, în care femeia era privită diferit, însă un lucru a rămas neschimbat: aceasta a fost întodeauna privită ca o reprezentantă a frumuseții. Chiar dacă acest concept de „femeie frumoasă” s-a schimbat de la an la an, un lucru este sigur: o femeie frumoasă este o femeie care va avea tot timpul grijă de ea. Iar pentru asta, ai nevoie de produse potrivite tenului tău, produse blânde cu fața ta, care să-ți corecteze orice imprefecțiune și să-ți ofere o ten aproape perfect!

De aceea s-au creat cosmeticele bio. Dar ce reprezintă, mai exact, acestea și care e diferența între cosmeticele obișnuite și cele bio?

Ei bine, față de cosmeticele obișnuite, unde atenția este concentrată pe reclamă și ambalaj, în cazul cosmeticelor bio, accentul este pus pe ingredientele acestora. Principalul lor scop este să aibă grijă de tenul tău și sunt create de către persoane specializate și numai din ingrediente naturale. Astfel de produse nu conțin parabeni, parfumuri sau orice alte ingrediente ce ar putea genera efecte adverse unui ten sensibil, ci sunt create să remedieze toate problemele. În principal, se folosesc extracte naturale și multe vitamine și minerale.

 

logo_bio_boomSite-ul BioBoom.ro oferă o mulțime de produse cosmetice, pentru diferse întrebuințări. În cazul în care ai o dantură sensibilă, sau dorești o pastă de dinți pentru copilul tău, cel mai bine ar fi să apelezi la o pastă de dinți făcută numai din ingrediente naturale!

Tot încadrate la categoria igienă personală se regăsesc și gelurile de duș și șampoanele. Acestea nu numai că se comportă delicat cu pielea și scalpul tău, dar au o grămadă de beneficii și te ajută să scapi de numeroase probleme des întâlnite, ca de pildă cea a părului gras.

Loțiunile, uleiurile și cremele de corp, nu ar trebui să lipsească nici unei femei, indiferent de sezon. În timpul sezonului cald, sunt recomandate cele cu protecție solară, dar în sezonul rece, pielea are la fel de mult de suferit. Gerul de afară poate eschidrata piele și aceasta poate crăpa, de aceea e bine ca mereu să avem la dispoziție câteva creme și uleiuri hrănitoare pentru corp.

Cel mai bine ar fi să-ți resfeți organismul și corpul cu produse de calitate, produse bio, produse de la BioBoom. Nu numai că-ți vor încânta simțurile dar vei observa schimbările încă după prima utilizare. Dacă e să ne gândim la strămoșii noștri, aceștia nu aveau la dispoziție atât de multe produse cum avem noi astăzi, tot ce aveau la dispoziție erau plantele!

Distribuie:

Lasă un răspuns