Ati avut vreodata probleme cu interfonul de la scara blocului?

Cele mai multe scari de bloc mai ales din orasele mari sunt prevazute cu interfoane si videointerfoane, dar de cate orin nu s-a intamplat sa mergeti in vizita la cineva, sa sunati si interfonul sau videointerfonul sa nu functioneze?

Interfoanele si videointerfoanele pot avea diferite probleme, cum ar fi disfunctionalitati ale cartelei d

probleme la interfoane

e acces, ,eroare cand se incearca apelarea unui numar de apartament, la videointerfoane imaginea este neclara, nu se afiseaza deloc sau pentru cele mai performante nu mai este recunoscuta amprenta.

Sunt probleme destul de des intalnite mai ales ca majoritatea interfoanelor si videointerfoanelor pentru a se obtine un pret de achizitie mai mic s-a ales variantele chinezesti, variante care sunt foarte slabe din punct de vedere calitativ.

Si totusi cum se procedeaza in continuare, deoarece zilele trec si nimeni nu vine sa resolve problema, iar usa de la interfon poate sa ramana blocata si se poate deteriora.

Solutia este una foarte la indemana si extreme de simpla, va scapa de foarte multe griji, solutia ar fi in incheierea unui contract de service cu o societate specializata in interfoane si videointerfoane.

O firma specializata in service-ul interfoanelor si videointerfoanelor este Electrainstal, aceasta firma asigura depanarea aparatelor comercializate sau cele care sunt montate si comercializate de alte firme.

Alegeti Solutia cea mai eficienta din punct de vedere a costurilor si a timpului de executie Electra Instal.

Distribuie:

One comment

  1. Pingback: Securitatea – o prioritate pentru orice proprietar |

Lasă un răspuns