Avantajele oferite de magazine second hand

Este imposibil sa nu fi vazut cateva magazine second hand atunci cand te indreptai catre casa sau serviciu. Asta se datoreaza faptului ca astfel de afaceri au cunoscut o crestere finaciara destul de mare in ultimul timp. De ce? Pentru ca lumea a inceput sa inteleaga ca nu e nimic gresit in a-ti cumpara haine dintr-un magazin second hand.

Pana acum cativa ani exista un stereotip, care de fapt nu a trecut in totalitate nici acum. Un stereotip care spuna ca este rusinos si deloc igienic sa cumperi haine de la second hand. Insa lucrurile s-au mai schimbat intre timp si oamenii au inteles ca exista si magazine second hand de calitate.

Sunt magazine care cumpara marfa de la depozite de haine sh sau care sunt de fapt niste outlet-uri. In situatia in care sunt de fapt outlet-uri, marfa este noua, doar ca are mici imperfectiuni de la productie. Legat de igiena, hainele puse la vanzare sunt trecute printr-un proces de curatare. Asta nu inseamna ca tu nu le mai poti spala inca o data acasa. De fapt, este indicat sa speli orice articole vestimentar nou, indiferent de magazinul de unde l-ai cumparat. Orice haine poate purta microbi chiar daca este un magazine de haine noi…ele tot au fost probate de altcineva inaintea ta.

 Avantajele unor magazine second handarticole magazine second hand

  1. Accesibile din punct de vedere al pretului.
  2. Poti gasi articole vintage sau lucruri pe care nu ti le-ai permis exact in momentul in care au aparut.
  3. Poti gasi articole vestimentare, incaltaminte sau accesorii de firma.
  4. Iti poti da seama usor de calitatea anumitor haine. Fiind purtate deja, vei vedea care au rezistat si care nu.
  5. Intoteauna primesc marfa noua. Fata de magazinele noi care primesc haine noi odata la ceva timp, magazinele second hand primesc saptamanal.
  6. Ajuti la intretinerea mediului prin cumpararea unor haine care in mod normal ar fi fost aruncate.
Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *