Ulei din ficat de cod pentru copii

Uleiul din ficat de cod poate fi obtinut prin consumarea ficatului proaspat sau din suplimente naturale. Acest ulei este folosit pentru colesterol ridicat, boli ale ficatului, tensiune ridicata, boli de inima, depresii, boli autoimune, cancer, otite, rani, prin aplicarea direct pe piele a uleiului, vom vedea in continuare bolile pe care le vindeca, ajuta la vindecare sau nu are nici o influenta in starea lor.
Uleiul de cod este folosit pentru scaderea numarului trigliceridelor din organism, poate reduce nivelul acestora cu 20% pana la 50%. Regleaza tensiunea arteriala prin administrare orala. Se utilizeaza foarte des in hepatita B pentru vindecarea ficatului.
Uleiul din ficat de cod pentru copii poate fi administrat indiferent de varsta acestora, este imbogatit cu DHA si vitamina D, fiind o sursa indispensabila de vitamina D pentru sanatatea oaselor, a dintilor si pentru o dezvoltare sanatoasa.
Este un produs natural obtinut prin amestecarea uleiului de cod cu ulei de ton in cantitate optima si adaugarea suplimentara a vitaminelor A,D si E, vitale pentru sanatatea si dezvoltarea armonioasa a copilului tau.
Continutul mare de acizii grasi Omega 3 DHA reprezinta un constituent de baza al creierului si al retinei, uleiul ajuta deci la o dezvoltare normala a functiei cognitive, a concentrarii, reduce deficitul de atentie si evita tulburarile de comportament.
Totusi uleiul de cod se pare ca nu are nici un efect pentru urmatoarele afectiuni: colesterol crescut din motive genetice, depresii, infectii ale urechii la persoane tinere, boli autoimune, cancer, rani deschise.
Efecte adverse: Uleiul de cod pentru copii nu prezinta de obicei efecte adverse. Poate avea cateva efecte negative precum respiratie urat mirositoare, palpitatii, sangerari nazale. Depasirea dozei de o lingurita pe zi sau doza recomandata de catre medicul dvs, poate duce la sangerari frecvente, cresterea excesiva a nivelului vitaminei A si D si ameteli.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns