Bănuiești că te înșală? Cum să afli adevărul

înșală
înșală
înșală

Dacă ai până și cea mai mică bănuială că partenerul tău te înșală, probabil nu vei avea liniște până nu vei afla adevărul. Așadar, iată cum poți proceda, pentru a afla dacă presupunerile tale sunt reale sau doar simple bănuieli cauzate de o posibilă gelozie neîntemeiată.

Investighează

Puțină joacă de-a detectivul nu strică, așadar începe prin a-i observa comportamentul suspicios. Există câteva indicii care te vor ajuta să îți dai seama dacă partenerul tău te înșală.

A fost mai puțin intim cu tine în ultima perioadă? Dacă observi că aveți contacte sexuale din ce în ce mai rar, s-ar putea să fie din cauză că el are parte de acestea în altă parte.

Se îmbracă și aranjează ca pentru a impresiona? Bărbații obișnuiesc să facă asta atunci când sunt interesați de cineva, la început. Însă, pe măsură ce lucrurile devin serioase, uită să mai aibă grijă de aspectul lor. Dacă, dintr-o dată, începe să fie mai preocupat de aspectul lui decât obișnuia să fie, înseamnă că vrea să arate bine pentru altcineva.

A început să lucreze până târziu din ce în ce mai des? Dacă da și dacă își petrece nopțile „în interes de serviciu”, atunci probabil se vede cu altcineva. Totuși, este posibil chiar să lucreze peste program, dar în acest caz, îți va povesti despre sarcinile lui și despre lucrurile care îl preocupă legat de serviciu. Dacă, în schimb, este vag atunci când vine vorba despre serile petrecute la muncă și călătoriile în interes de serviciu, cel mai probabil are pe altcineva.

Secretos

Își verifică telefonul tot mai des, dar parcă în secret? Unii bărbați sun, în general, mai tainici decât alții, dar dacă devine defensiv atunci când îl întrebi cu cine corespondează, înseamnă că ascunde ceva.

A devenit mai protectiv cu conturile personale, decât obișnuia să fie? Dacă, brusc, își instalează o parolă pe telefon sau laptop, cel mai probabil are o relație.

S-a îndepărtat de tine? Pare nervos când e în preajma ta? Este foarte posibil să aibă o amantă. Totuși, nu sări imediat la concluzii, întrucât bărbații pot fi distanți din diverse motive.

Se poartă urât cu tine când aveți companie? Este posibil să facă asta pentru a-și justifica infidelitatea, convingându-se că tu ești personajul negativ în poveste.

A început să pomenească tot mai des despre o femeie, precum cunoștință sau colegă? Cel mai probabil este îndrăgostit, chiar dacă își dă sau nu seama de asta. Dacă o pomenește, înseamnă că încă nu a trecut la acțiune. Odată ce va începe o relație cu ea (dacă va avea vreodată), nu o va mai pomeni.

Întreab-o pe ea

Dacă suspectezi cine este amanta partenerului tău, întreab-o direct. Majoritatea femeilor empatizează și spun adevărul. Adeseori, asta este exact ceea ce își dorește amanta: să știi. Poate își dorește ca tu să-l părăsești, astfel ca ea să-l aibă total. Multe femei sunt ofensate să fie secretul sau a doua opțiune a cuiva.

Întreabă-l dacă te înșală

Poate nu îți va răspunde sincer, dar tot poți să-ți dai seama de adevăr, analizând reacția lui. Dacă reacționează defensiv sau nervos și neagă fervent toate acuzațiile pe care i le aduci, înseamnă că ascunde ceva. Dacă nu îți dă un răspuns concret sau încearcă să evite întrebarea, înseamnă că nu vrea să-ți spună adevărul.

Este posibil chiar să îți răspundă adevărul. În acest caz, o face fie pentru că vrea să te părăsească, fie pentru că se simte vinovat din cauza infidelității. Întreabă-l care sunt intențiile lui în ceea ce te privește, ca să știi ce urmează să faci.

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *