Cum alegem invitatiile de nunta si botez

051-invitatii-pentru-nuntaZiua nuntii este una din cele mai importante zile din viata noastra, deoarece pe primul loc ar fi botezul primului copil.Avand in vedere ca sunt doua zile atat de importante, ne dorim ca alaturi de noi sa avem cele mai importante persoane din viata noastra.Pentru asta ii avem pe cei de la www.crisiashop.ro care ne sunt alaturi cu cele mai frumoase invitatii de nunta si botez.Nu este necesar decat sa ne alegem tema nuntii sau a botezului iar ei ne stau la dispozitie cu cele mai noi si frumoase colectii de invitatii de nunta si botez din Bucuresti.

Tips-uri in alegerea invitatiilor:

1) Este necesar sa alegem tema, culoarea si sa intelegem ca cele doua sunt foarte importante.Nu putem chema invitatii la petrecere in aer liber si invitatiile sa aiba ca tema un restaurant elegant.Pentru aceasta petrecere, potrivite sunt invitatiile cu tema de gradina.

2) Alege cuvintele cu grija, este foarte important textul: daca ne dorim sa fie ceva formal sau haios si bineinteles trebuie sa avem grija ca numele parintilor si a nasilor sa fie scrise corect.

3) Avem impresia ca alesul invitatiilor este ceva usor care nu ne ia mult timp, insa nu este asa, o data ce-ai ales tema iti vei da seama ca variantele sunt fara sfarsit. Asa ca ar fi de preferat sa te pregatesti din timp.

4) Implica mai multe persoane in organizarea evenimentului, cu cat mai multe idei cu atat vei fi mai inspirata in alegerile pe care le iei.

5) Un alt lucru foarte important este bugetul alocat pentru invitatii, trebuie sa ne incadram in banii pe care ii avem, dar asta nu inseamna ca daca avem un buget mic invitatiile nu vor fi asa cum ne dorim, cu putina imaginatie designul va fi foarte frumos.

Cu acestea fiind spuse va dorim o petrecere frumoasa!

 

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns