Bucurati-va de timpul liber

Timpul liber de care dispunem se imputineaza pe  zi ce trece si de multe ori ajungem din lipsa de timp sa nu mai facem nimic si pur si simplu sa stam acasa uitandu-ne la TV.

Stiu ca poate va suna un cliseu si poate ca asa si este, dar din punctul meu de vedere depinde de fiecare  de cum se bucura de timpul liber de care dispune. Din pacare multi dintre noi intram intr-un ritm si o rutina de care ne este greu sa ne desprindem si uitam cum sa profitam de timpul liber care ne ramane. Spun acest lucru pentru ca si eu am trecut prin aceasta situatie si mi-a trebuit multa vointa pentru a reusi sa imi schimb viata.

Vreau sa va spun cu mandrie ca reusesc acum in acest putin timp liber pe care il avem cu toti sa ma bucur de o viata de familie, de o viata personala, de o cariera in dezvoltare si sa imi mai ramana timp si pentru micile capricii pe care le am. Este drept ca totul este foarte bine organizat si bine pus la punct si foarte rar imi permit luxul de a pierde prea mult timp facand un anumit lucru care mi se pare nefolositor, dar sincer as fi fericita si facand jumatate din ceea ce fac acum, pentru ca mi-am dat seama ca daca vrei orice este posibil.

Parerea mea este ca aceasta incapacitate a noastra de a ne autodepasi se naste din frica de esec, din frica ca nu vom putea sa ducem la bun sfarsit un lucru de care ne apucam, fara a ne gandi ca este de apreciat ca am avut curajul sa ne apucam de el.

Desi cred ca pe la sfasitul acestui articol m-am cam abatut de la subiect, ideea de baza se aplica oricarei activitati pe care vrem sa o intreprindem, asa ca nu va mai plageti de mila pentru ca sta in puterea voastra sa va bucurati de timpul vostru liber facand lucruri care va plac.

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *