Scrapbooking

Cred ca prima intrebare la care ar trebui sa raspund este: ce este Scrapbooking-ul? Pentru mine este modalitatea de a-mi pune la contributie imaginatia si a crea albume minunate in care sa imi pastrez fotografiile si amintirile preferate. Daca va tenteaza si pe voi aceasta idee, iata de ce aveti nevoie pentru a incepe:

  • Primul lucru de care aveti nevoie este evident un album. Gasiti pe piata o multitudine de modele, il puteti alege pe cel care va place cel mai mult. Totusi ca recomandare incercati sa va orientati spre unul care are protectie pentru poze, pentru a evita deteriorarea lor in timp.
  • Fotografiile. Evident ca nu poti crea un album de fotografii fara acestea. Ele sunt elementul principal, asa ca rezerva-ti o zi pentru a le selecta pe cele mai reprezentative.
  • Daca aveti albumul si fotografiile pregatite, este cazul sa trecem la pasul urmator: cumpararea adezivului. Trebuie sa fie suficient de puternic, incat sa nu va treziti ca peste ani, elementele decorative vor cadea de pe album.
  •  Hartii frumos colorate sau decorate, care vor servi ca si fundal pentru pozele voastre. Iarasi oferta este foarte variata, asa ca sigur veti gasi ceva care sa va multumeasca.
  • Foarfece si cuttere. Aveti nevoie sa fie ascutite si sa poata taia si prin hartie mai groasa.
  • Capsatoare cu modele. Le gasiti la orice librarie, si va vor ajuta sa creati margini frumose, pentru a incadra pozele voastre favorite. Imaginile pe care le puteti perfora sunt foarte variate, iar locul unde le folositi tine doar de insipratia voastra.
  • Autocolante. Acestea adauga o nota de originalitate albumului vostru.

Acum ca ai toate elementele necesare, nu mai ramane decat sa mai adaugi la lista ta de obiecte necesare: imaginatia, si sa te bucuri de rezultatul muncii tale!

Scrapbooking

Distribuie:

Lasă un răspuns