Caderea Parului la Femei Gravide

caderea parului la femeile insarcinate

Parul tau creste intr-un ciclu. Nouazeci la suta din parul tau este în creștere, intr-un anumit moment, iar 10 la suta este in repaus. După perioada de repaus, de obicei, parul cade și este înlocuit de noi fire. Femeile gravide se bucura de obicei de un păr mai gros, atunci când sunt însărcinate, deoarece acest ciclu intra in repaus iar cresterea aste mai lenta. Uneori, cu toate acestea, femeile pierd parul in timpul sarcinii. Aceasta cadere a parului poate aparea dintr-o varietate de motive. Daca ai probleme ce caderea parului noi iti recomandam sa incerci acest produs: NewHair

Nutritie Inadecvata:

In timpul sarcinii, nevoile dumneavoastra nutritionale se schimba pentru a se potrivi cu nevoile copilului. Multe femei gravide se confrunta cu anemie din cauza nevoii lor de fier care ajuta la crestere si furnizarea de sange. Aportul inadecvat de fier poate duce la pierderea parului. În plus, daca nu manancati suficiente proteine poate aparea caderea parului, la fel ca un aport insuficient de anumite vitamine și minerale. Pe de altă parte, luând prea mult din unele vitamine, cum ar fi vitamina A, de asemenea, poate duce la pierderea parului.

caderea parului gravide

Diverse Boli sau conditii:

Unele boli pot cauza pierderea parului. Acestea includ diabetul zaharat, inclusiv diabet gestational. Unele medicamente pot cauza caderea parului, cum ar fi anumite medicamente pentru tratamentul hipertensiunii arteriale, anxietate si depresie. Dacă bănuiți că o boală sau un medicament provoacă pierderea parului, consultați medicul dumneavoastră cât mai curând posibil, deoarece boala sau medicament, de asemenea, poate fi dăunătoare pentru copilul tau.

Modificări hormonale

Pierderea parului poate fi cauzata de modificarile hormonale normale cu care vă confruntați datorita sarcinii . În orice moment organismul trece printr-o schimbare dramatica hormonala, ciclul normal de crestere a parului se poate opri sau deveni neuniform, ducand la effluvium telogen , sau o cadere excesivă a părului . Telogen effluvium , de asemenea, poate fi cauzata de schimbările dramatice emotionale asociate cu sarcina . Această condiție, de obicei, se corectează în termen de două-trei luni , fără intervenție.

caderea parului dupa sarcina

Ce sa fac daca imi cade parul?

Pentru solutii sau mai multe informatii poti citii in engleza pe pagina: Soul of Nature – Natural Cosmetics sau pe pagina lor de facebook: Soul of NatureCaderea parului nu este o urgenta medicala , dar cauza care sta la baza sa, cum ar fi o deficienta nutritionala sau o boala, pot fi grave atat pentru tine cat si pentru copilul dumneavoastră . In acest caz, consultați un medic dacă observați că piedeti cantități excesive de par . În același timp, evitati periajul excesiv al parului sau tineti-l  strans.

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *