Cadourile speciale cuprind bijuterii handmade | ilisio.ro

O bijuterie minunată și emoționantă este o alegere naturală pentru persoanele importante din viața ta atunci când vine vorba de dăruirea de cadouri de zile speciale. Cu toate acestea, bijuteriile sunt o categorie de cadouri dificil de ales, deoarece sunt foarte greu de ales. O bijuterie handmade, cu pietre semiprețioase cu siguranță va fi un cadou special pentru persoana dragă din viața ta. Este simplu să mergi într-un magazin și să cumperi un cadou oarecare, dar când vrei să alegi un cadou potrivit este o adevărată nebuloasă.

Cum bijuteriile lucrate manual au un farmec aparte și sunt unice, acestea se pot îndrepta spre cadoul mult dorit. Un magazin online specializat în produse handmade unicate îți poate oferi cadoul cel mai potrivit pentru persoana dragă. Cele mai potrivite idei sunt bijuteriile. Un set de bijuterii cercei lungi împreună cu un pandantiv și o brățară o poate încânta și poate fi un cadou la care nu s-ar fi gândit vreodată. O brățară realizată manual poate fi un cadou deosebit pentru o zi specială.

Cercei geometrici cu piatră naturală – 41,00 LEI

Cercei vin într-o varietate de forme și dimensiuni și au evoluat de-a lungul timpului. Podoabele pentru urechi au devenit pentru prima dată la modă în rândul bărbaților din tot Imperiul Persan. Ei au rămas așa mult timp până când s-au întors fața și femeile au preluat controlul asupra bijuteriilor pentru urechi. Cerceii pot fi purtați cu orice ținută sau cu alte bijuterii de modă. Există multe modele diferite de cercei pe care trebuie să le luați în considerare atunci când va alegeți o pereche de cercei. Cutiile pentru bijuterii sunt necesare dacă doriți să va păstrați bijuteriile în siguranță. Simbolurile sunt foarte des întâlnite în bijuteriile handmade, un set de bijuterii Copacul Vieții poate fi o alegere inspirată.

Copacul Vieții : bijuterii și simbolism

Un colier cu copacul vieții este o alegere bună pentru cei care caută bijuterii inspirate și simbolice. Copacul vieții este o veche emblemă care poate fi găsită în mai multe civilizații diferite. Acesta este un simbol popular, spiritual și un motiv de bijuterii la modă astăzi.

De mii de ani, copacul vieții a fost un simbol care a cuprins națiuni și religii. Simbolizează cunoașterea, înțelepciunea și interconexiunea dintre toate ființele vii. În lucrările de artă sunt antice, există multe portrete, iar aceste dovezi acoperă întinderi largi ale regiunii geografice. Copacul vieții servește că o linie de trecere umană în anumite privințe, aducând oameni din diverse categorii de viață împreună.

Datorită istoriei și conotațiilor sale, copacul vieții este și astăzi un simbol semnificativ. Atracția larg răspândită a arborelui vieții a făcut din acesta un motiv popular de bijuterii. Cele mai populare bijuterii din copacul vieții sunt colierele și pandantivele. Cu ajutorul acestui simbol se pot face bijuterii cu pietre semiprețioase care înlocuiesc frunzele copacului. O brățară poate avea la baza mai multe materiale ca aspectul ei final să fie unul deosebit de frumos. Toate aceste bijuterii cu simbolul copacul vieții vor fi opere de artă.

Distribuie:

Lasă un răspuns