Tendinte pentru amenajari Horeca in 2016

Trebuie sa fim tot timpul in pas cu moda, altfel riscam sa fim sanctionati sau catalogati de societate ca „invechiti”. Aceasta regula se aplica oriunde, in acest secol al vitezei in care traim. Desigur, sectorul de amenajari Horeca nu face exceptie de la regula.

Destinat confortului si multumirii clientilor, acest segment ofera tuturor un timp de calitate petrecut in compania apropiatilor, cele mai bune servicii sunt destinate multumirii oricaror exigente, dar si decoratiuni si amenajari ce pun accent pe confort, functionalitate, utilitate, estetica sau moda.

Ce se poarta in domeniul de amenajari Horeca in anul 2016? Probabil o astfel de intrebare macina in mod constant proprietarii de business-uri din acest sector, intrucat succesul este determinat de fiecare data de multumirea clientilor.

desing horeca

Privind din perspectiva patronului unui local sau restaurant, in majoritatea cazurilor cele mai cautate amenajari Horeca vor fi cele realizate sub marca marilor branduri internationale. Un ajutor in acest sens poate fi oferit si de catre reprezentantii Noblesse Interiors, ce expun si comercializeaza piese de mobilier, elemente de decoratiuni si amenajari din colectii celebre ale designerilor recunoscuti la nivel mondial.

Pe de alta parte, nu sunt de ignorat nici producatorii autohtoni, care pot pune in valoare orice decor prin amenajari ce se aliniaza preferintelor specifice ale proprietarilor de unitati din segmentul Horeca.

Dincolo de alegerea producatorilor autohtoni sau straini, tendinta in continua ascensiune observata in domeniul amenajarilor Horeca este orientarea catre personalizare, alaturi ce cel mai inalt nivel calitativ.

In cazul in care investitia vizeaza calitatea si designul, dar si rezistenta si functionalitatea, o alegere foarte potrivita poate fi chiar Noblesse Interiors.

Experienta de peste 14 ani, alaturi de strategiile ambitioase ce imbina pasiunea pentru bun gust, dar si alinierea cu cele mai actuale tendinte in domeniul amenajarilor Horeca recomanda specialistii si consultantii companiei sus-numite.

Specializarea acestor profesionisti trece insa de sfera Horeca, solutiile oferite fiind destinate chiar si proiectelor rezidentiale, celor pentru spatii comerciale sau birouri.

noblesseinteriors.com

Posibilitatea personalizarii complete a interioarelor reprezinta un trend specific anului 2016. Indiferent daca se alege un stil aliniat cu cel occidental sau oriental, indiferent daca elementele decorative imbina elemente de clasic si baroc cu linii moderne si minimaliste, oricand pot fi gasite solutii optime. Noblesse Interiors garanteaza acest fapt prin misiunea ce a fost respectata pe deplin, inca de la debutul companiei.

Desigur, sunt respectati si toti pasii necesari pentru ducerea la bun sfarsit a oricarui proiect personalizat. Plecand de la ideea avuta de proprietarul unitatii Horeca, specialistii si consultantii Noblesse Interiors se deplaseaza la locatie pentru vizionare si masuratori, realizeaza proiecte tridimensionale pentru un plus de exactitate, ulterior urmand realizarea proiectului, de la conceperea elementelor decorative pana la transport si montaj.

Prin urmare, tendintele anului 2016 in materie de amenajari Horeca vizeaza doua directii: orientarea catre design autohton, dar si strain, impreuna cu personalizarea oricarui decor. Orice restaurant modern, orice cafenea clasica, terasa, club, hotel sau pensiune trebuie sa tina cont de astfel de elemente, pentru a se alinia cu trend-ul si pentru a multumi cerintele tot mai exigente ale clientilor. Un ajutor considerabil pe aceasta parte poate fi oferit si de Noblesse Interiors, doritorii avand posibilitatea de a vizualiza proiectele din portofoliul companiei la adresa www.noblesseinteriors.com.

Distribuie:

Lasă un răspuns