Casuta de papusi, una dintre jucariile preferate de orice fetita. Cum o alegi?

Orice fetita viseaza la o casuta in miniatura, in care sa isi creeze propriul univers alaturi de papusile cu carae se joaca zilnic. Cu siguranta, fetita ta se va multumi cu orice tip de casuta si se va juca fericita ore intregi. Daca vrei sa ii oferi tot ceea ce este mai bun insa, atunci cand cauti casute de papusi  trebuie sa te asiguri ca acestea sunt de cea mai buna calitate.

Ce inseamna calitate? La ce trebuie sa te uiti atunci cand achizitionezi casuta pentru papusi?

In principiu, o jucarie de calitate este o jucarie cu piese suficient de mari in asa fel incat sa nu fie inghitite, realizata din materiale cat mai naturale ( textile sau lemn ) si colorata cu produse care nu reprezinta niciun pericol pentru cei mici. Orienteaza-te, asadar, spre magazine precum Catenlunasistele.ro unde gasesti jucarii din lemn si tot felul de alte accesorii textile, sigure pentru cei mici. Daca siguranta este batuta in cuie, trebuie sa tii cont si de urmatoarele criterii:

  1. Dimensiunea casutei. Evident, copiii vor aprecia o casuta cat mai mare, insa trebuie sa tii cont si de spatiul in care aceasta va fi instalata. Asigura-te ca incape in camera fetitei tale si alege cea mai mare varianta. Conform specialistilor, jucariile de dimensiuni mici ajung mult mai repede sa fie neglijate, in timp ce jucariile de dimensiuni mari sunt mereu in campul vizual al celor mici si sunt folosite adeseori.
  2. Designul casutei. Cel mai indicat este sa alegi un design clasic, cu materiale rezistente si colorate. Micile detalii conteaza foarte mult, asadar, este bine sa le iei in considerare. Verifica daca se deschid usile si ferestrele, daca exisa accesorii in casuta si daca elementele din ea pot fi mutate dintr-o parte in alta. Aceste mici detalii conteaza extrem de mult in timpul jocului.
  3. Tematica. Sunt atat de multe casute de papusi pe piata, incat vei gasi tot felul de teme interesante. Unele sunt copii fidele ale unor cladiri reale, altele sunt castele din povesti iar altele sunt inspirate dintr-o casa clasica. De asemenea, pot avea tot felul de motive din desene animate si povesti apreciate de copii. Gandeste-te la ceea ce prefera fetita ta si alege o tematica perfecta!
  4. Varsta fetitei. Varsta este un detaliu esential. Daca fetita are pana in 4 ani, este bine sa se opteze pentru casute robuste, creata din cat mai putine piese, in asa fel incat sa se evite orice tip de risc. Daca este mai mare, micile accesorii pot fi cele care condimenteaza si coloreaza joaca.

O casuta de papusi ii poate oferi fetitei tale un adevarat univers, pe care il poate controla exact asa cum doreste. Acest lucru o va ajuta foarte mult in viitor, asadar, asigura-te ca ii achizitionezi jucaria perfecta!

Distribuie:

Lasă un răspuns