Ce asezam pe mesele invitatilor la o ceremonie de botez?

Pana la nasterea copilului si la organizarea intregului eveniment de botez, parintii sunt supusi unor incercari pline de emotie si tandrete. Pentru oricare aceste momente, ei au nevoie de sprijin, de incredere si de unele dintre cele mai puternice urari de bine. Iar daca vine vorba de traditie si superstitie, oricine respecta regula de a nu dezvalui genul copilului pana la nastere sau de a decora camera intr-o anumita culoare.

botezEi bine, botezul este indiscutabil unul dintre cele mai unice si importante momente din viata unui cuplu, dar si a unei familii intregi. In datinile religiei ortodoxe, noul nascut beneficiaza de o ceremonie la biserica, de un ritual al botezului si de o noua identitate, dezvaluita de numele acordat copilului. Petrecerea ce urmeaza celebrarii botezului are loc, de regula, intr-un restaurant, iar invitatii sunt pe masura, de la nasi, bunici si pana la cele mai iubite si indragite rude si implicit prietenii de familie.

Fiecare invitat trebuie sa fie tratat cum se cuvine la botez si trebuie sa i se multumeasca pentru prezenta. De aceea, parintii urmeaza intocmai traditia actuala de a le oferi invitatilor marturii botez sub diferite forme, culori si dimensiuni.

La botez, alegem marturii cu tematica sau marturii traditionale?

marturie-fetita-cu-suzeta-roz-6-cmDe la istoria primului botez cu marturii si pana in prezent, am auzit tot felul de idei, actiuni si fapte ce ne-au convins ca este mai bine sa mizam pe marturii botez cu tematica. De ce sa fie marturiile de botez cu tematica cele mai potrivite pentru invitati?

Deoarece parintilor le place sa fie in pas cu moda si cu trendul, opteaza pentru tot felul de accesorii in cadrul festivitatii de botez. De la ornamente pentru sala cu tematica botezului, pana la ursitoare de botez si fotografi profesionisti, parintii sunt cei care doresc sa ofere o mica multumire invitatilor prin daruirea unor marturii de botez simbolice.

marturie-cu-strumfi-lumanare-bila-6-cmDe aici si pana la perceptia de a oferi marturii botez cu tematica nu a fost decat un singur pas. Astazi, cei mai multi parinti opteaza pentru marturii de botez in forma de lumanare, tocmai pentru ca simbolul acesteia nu se va dezminte niciodata. Pe langa caldura interioara ce o poate oferi o lumanare, aceasta mai poate simboliza speranta, ce nimeni nu si-o pierde din suflet si gand niciodata.

O nota distincta de personalitate acordata botezului o au si elementele de decor ale salii de receptie si dans. Chiar in interiorul localului se pot oferi frumoase si calde jocuri de lumini, cu ajutorul lumanarilor inalte, in diferite culori si forme. Chiar daca se respecta traditiile privind botezul noului nascut, in cadrul oricarei ceremonii de crestinare, parintii vor sti ce sa aleaga pentru ca invitatii sa fie pe deplin multumiti si incantati de participarea la eveniment.

Marturiile de botez vor ramane o amintire, iar modalitatea prin care vor fi oferite nu va fi decat o consolidare a unei relatii mai bune pe viitor, copilul fiind cel care va lega o familie de o alta, o prietenie de alta. Din categoria de produse de tipul marturii botez, cele amuzante vor avea intotdeauna un loc special in inimile invitatilor, oferind un gand vesel cu fiecare privire a acestora.

Lumanari personalizate pentru micutul tau

Unele dintre cele mai frumoase marturii botez pot fi admirate chiar in cadrul site-ului lumanaresele.ro, alaturi de o serie de produse ideale pentru decorul locuintei, cadouri pentru cei dragi sau chiar marturii de oferit in cadrul unei nunti.

In cadrul magazinului online sus mentionat, parintii pot opta si pentru crearea de marturii unice, cu o amprenta personala. De curand am descoperit ca in cadrul site-ului lumanaresele.ro parintii pot opta pentru lumanari personalizate, cum ar fi imprimarea piciorusului copilului pe lumanari si mai apoi oferirea lor ca dar invitatilor.

Desigur, mai sunt si alte modele de marturii pentru botez ce pot fi adoptate de catre parinti, de aceea, daca ai in plan sa organizezi petrecerea de crestinare a micutului tau ai in vedere si acest magazin, ce iti poate oferi unele dintre cele mai frumoase marturii de botez, dar si alte accesorii pentru locuinta ta.

Distribuie:

Lasă un răspuns