Ce asteptari au clientii cand intra intr-un magazin second hand?

Hainele second hand au devenit un trend care a acaparat inclusiv marile vedete de la Hollywood.

Alegerea de a cumpara haine sh vine la pachet cu o multime de avantaje precum: preturi mici, sustenabilitate, calitate superioara, brand-uri de renume. Conform studiilor, industria textila este pe locul 2 in lista celor mai mari poluatori ai lumii. Asadar, cand alegem sa cumparam haine second hand, fara doar si poate, contribuim la reducerea impactului negativ pe care il facem asupra planetei.

Acestea fiind spuse, haide sa aflam ce asteptari au clientii cand intra intr-un magazin sh

Fie ca esti comerciant de haine second hand, fie ca esti client, un lucru este cert: trebuie sa fii atent la detalii.

Calitatea si pretul

Fiecare client care intra intr-un magazin second hand este in cautare de haine calitative, intr-o stare cat mai buna, dar la un pret redus.

Aspectul

Aspectul este un alt criteriu important pe care clientii il iau in considerare atunci cand viziteaza un magazin second hand. Cu cat hainele arata mai bine, cu atat sansele de vanzare cresc. De asemenea, un real succes il reprezinta hainele la moda.

Igienizarea

Clientii sunt foarte atenti la modul in care sunt igienizate hainele second hand. Produsele trebuie sa fie curate, hainele murdare nu vor atrage pe nimeni. Chiar daca nu arata ca noua, este foarte important sa aiba un miros proaspat.

In cazul acesta, este de preferat ca magazinele din acest domeniu sa apeleze la un depozit haine second hand en gros care furnizeaza produse igienizate si curatate corespunzator.

Ce actiuni realizeaza clientii inainte sa cumpere un produs din SH?

  • Analizeaza haina in detaliu – Primul lucru pe care il face un client inainte de a achizitiona o haina, este sa o controleze, sa se asigure ca nu are niciun defect. Sunt si clienti care nu sunt deranjati de defectele minore care se pot repara ulterior. Insa in general, hainele cu defecte influenteaza in mod negativ aspectul general.
  • Citesc eticheta hainei –Este important ca pe eticheta produsului sa se regaseasca marimea si tipul materialului. Adesea, hainele realizate dintr-un material calitativ se vand mult mai bine.

Unde poti vinde hainele second hand?

In prezent, domeniul sh este format preponderent din magazine fizice, stradale. Nu este un lucru rau, evident, insa odata cu evolutia tehnologiei, trebuie sa tii pasul, iar o strategie buna pe care o poti adopta este sa vinzi haine second hand online. Fie iti poti face un magazin online, fie iti poti promova afacerea prin intermediul grupurilor de pe facebook.

Orice decizie ai lua, retine ca hainele pe care le vinzi influenteaza in proportie de 100% succesul business-ului tau.

In concluzie, nu neglija cerintele clientilor, ia in calcul toate sfaturile acestora si alege sa colaborezi intotdeauna cu un depozit haine second hand de calitate. In final, vei reusi sa te diferentiezi de concurenta!

Distribuie:

Lasă un răspuns