Cum sa te imbraci in functie de tipul de corp pe care il ai

   Suntem diferite! Din pacate se pare ca moda pentru mase devine un trend general, dar hainele „la moda”  nu ne fac neaparat sa aratam mai bine sau sa fim mai frumoase,  din acest motiv va recomand sa purtati haine care se potrivesc formei corpului si in care va simtiti confortabil.

   Primul pas ar fi sa ne dam seama ce tip de corp avem, care sunt proportiile noastre si sa ne folosim de acest lucru pentru a ne scoate in evidenta avantajele si a ne masca dezavantajele.  Tipul de corp pe care il avem este definit de felul in care curbele bustului, taliei si a soldului sunt unite. In functie de acest lucru, forma corpului tau poate fi de:

  • Mar – partea de sus mai mai lata, cu bustul mai mare cu 5 sau mai multi centimetri decat soldurile. Daca ai un astfel de corp este bine sa pui accent pe zona soldurilor si sa distragi atentia de la talie si bust.
  • Rectangulara – este detinuta de 46 % dintre femei. Talia este cam la acceasi latime ca si soldurile. Daca ai un astfel de corp este bine sa incerci sa folosesti diverse trucrui pentru a-ti accentua talia, pentru a arata mai feminina.Ca si sfat: foloseste- te de  curele si cordoane.
  • Para – aceasta forma este detinuta de 20 % dintre femei, si se evidentiaza prin solduri mult mai mari decat bustul. Daca sunteti in aceasta situatie puteti fie sa va faceti fundul si soldurile sa para mai mici sau sa faceti sanii sa para mai mari. Poarta camasi sau topuri cu voloane sau imprimeuri.
  • Clepsidra – este forma cel mai rar intalnita, si este forma pe care cu toate am vrea sa o avem, si la care ne chinuim sa ajungem. Daca esti fericita posesoare a unui astfel de corp, poti sa porti aproximativ orice.

   Si nu uita ca cel mai important aspect in alegerea hainelor pe care porti este sa simti bine in ele.

forma corpului mar
Forma corpului – mar
clepsidra
Forma corpului – clepsidra
Forma corpului - para
Forma corpului – para
Forma corpului - rectangulara
Forma corpului – rectangulara

 

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *