Ce fond de ten sa mai incerc?

Mai jos un articol de la o cititoare foarte draga noua:

„Mereu imi pastrez o nota de scepticism cand vine vorba de produsele de cosmetica. Le aleg foarte greu, dar si atunci cand ma conving, devin de nelipsit in viata mea. Rolul lor foarte important este usor conturat si de societatea in care traim, unde un chip bine pudrat va atrage mai multe priviri decat unul plin de semne.

Am ales sa va vorbesc despre fondul de ten pe care il folosesc. Cum sunt in continua cautare si imi place sa experimentez lucruri noi, la fel am procedat si cu acest produs. A reusit sa castige un rol important si sa fie printre produsele de care sa am zilnic nevoie. Deja nu mai vorbim de orice, ci de fondul de ten fara de care nu e indicat sa iesim din casa. Cele mai renumite make-up artiste tin sa ne reaminteasca acest lucru cu fiecare ocazie pe care o au. Fie ca amintim despre calitatile lor protectoare, sau despre aspectul impecabil pe care tenul il capata, trebuie sa le avem.

In cautarea fondului de ten care sa ma multumeasca, m-am oprit la “STAY MATTE” de la Rimel London. Textura sa de spuma lichida se aplica usor si lasa tenul uniform, in timp ce matifiaza tenul si-l mentine proaspat o mare parte din zi. Efectul mat este exact ceea ce cautam, pentru ca formula catifelata da senzatia de piele fina ca de bebelus.

Are un grad de acoperire mediu spre mare, iar consistenta cremoasa permite acoperirea petelor in procent de 90%. Aplicarea acestuia in cantitatea mica uniformizeaza tenul fara sa apara efectul de mascara, ceea ce inseamna ca il pot folosi cu usurinta si in timpul zile, cand prefer o cantitatea cat mai mica de fond de ten. Seara, cand efectul acestuia sa vede mai puternic, in special in lumina artificiala, se imbina placut cu textura tenului meu, care este uscat spre mixt.
Fondul de ten Rimmel STAY MATTE este cu mine la intalnirile cu prietenii, in parc, la facultatate sau pe strada si ma face sa ma simt bine in pielea mea atunci cand il port. Imi reda o stare de comfort si imi lasa tenul sa respire, iar pentru mine a trecut testul si il recomand cu caldura !”

Andreea P.

fond de ten stay matte rimmel london

Distribuie:

Lasă un răspuns