Ce înseamnă refurbished (Laptop, Calculator, Server). Merita sa ii cumperi un astfel de computer copilului tau?

Laptopul, calculatorul serverul refurbished este extrem de popular în Europa și Statele Unite. În primul rând, a câștigat popularitate datorită costului redus în comparație cu soluțiile noi. 

Cumpărarea unui dispozitiv recondiționat este oportună, deoarece îți permite să economisești până la 70% în comparație cu soluțiile noi, fără a pierde calitatea și fiabilitatea. Furnizorii renumiți precum HP, Dell și IBM reconstruiesc și comercializează astfel de dispozitive.

Având în vedere că starea și întreținerea dispozitivelor refurbished sunt la un nivel calitativ ridicat, comparabil cu cel al producătorului, acest lucru îl face o achiziție extrem de profitabilă. Garanția oferită de vânzător este o altă confirmare a fiabilității și calității dispozitivelor refurbished. 

Cumpărătorii de echipamente recondiționate din Occident sunt, de regulă, mici companii în curs de dezvoltare care doresc să minimizeze costurile cât mai mult posibil, fără a pierde capacitatea de producție.

Ce înseamnă refurbished?

Un laptop, calculator sau server refurbished, este un dispozitiv recondiționat care, cu starea și întreținerea sa, este cât mai aproape de dispozitivele noi. Aceasta înseamnă că fiecare produs folosit prezentat spre vânzare, a fost inspectat, curățat, complet reparat (dacă a existat o defecțiune) cu înlocuirea componentelor și este în stare excelentă. Fiecare produs este livrat într-o cutie ambalată cu toate măsurile de siguranță luate. 

Deși provin din locuri similare, nu sunt la fel ca produsele second-hand, refurbished însemnând doar cele care au fost returnate de la producător din cauza stocului excesiv sau a unei mici defecțiuni. Specialiștii efectuează mai multe teste pentru a verifica corectitudinea funcționării dispozitivului și înlocuirea oricărei piese care poate prezenta o defecțiune minimă, calitatea fiind pilonul principal al acestor echipamente.

Este normal ca pe moment să nu ai încredere în laptopuri, calculatoare, servere refurbished, însă, nu ar trebui să îți faci griji, deoarece acestea sunt echipamente performante și aproape noi. Când echipamentul se întoarce la companie, specialiștii tehnici efectuează mai multe teste pentru a da un verdict despre funcționarea sa. Astfel, îi vor fi aduse modificări pentru a oferi o nouă oportunitate de fi utilizat.

Laptop, Calculator, Server refurbished – Preț

Prețul este unul dintre cele mai bune avantaje ale acestor echipamente. În mod normal se face o reducere destul de considerabilă a prețului, și acest lucru constituie un avantaj pentru comparator. Nu înseamnă că echipamentul este ieftin sau că este un produs de slabă calitate sau defect, deoarece, înainte de a fi expus spre vânzare este supus unei mari varietăți de teste pentru a elimina toate defecțiunile și de multe ori înlocuirea pieselor defecte cu unele noi, funcționale. Vezi oferta la servere refurbished, calcultoare, laptopuri si monitoare pe Server-Config.ro

Distribuie:

Lasă un răspuns