Ce sa faci dupa ce te-ai logodit (partea a doua)

Ce sa faci dupa ce te-ai logodit (partea a doua)

Intr-un articol anterior, ti-am aratat care sunt primele lucruri pe care trebuie sa le faci dupa ce te-ai logodit. Ei bine, acum ca ai dus la indeplinire lucrurile mentionate anterior, printre care se numara anuntarea familiei si prietenilor, sarbatorirea logodnei, selfie cu inelul si relaxarea, este momentul sa treci la pasul urmator. Asadar, iata ce ai de facut in continuare, dupa ce te-ai logodit.

Ce sa faci dupa ce te-ai logodit (partea a doua)
Ce sa faci dupa ce te-ai logodit (partea a doua)

Dupa relaxarea de dupa ce te-ai logodit, urmeaza pregatirea pentru nunta

Gandeste-te la data

Exista perioade preferate pentru nunta. Ei bine, in aceste perioade, cele mai cautate date, dar si locatii, sunt inchiriate cu mult timp inainte de nunta. Asadar, daca iti doresti sa poti face nunta atunci cand vrei si unde vrei, trebuie sa te gandesti de pe acum la data. Atunci cand alegi data nuntii, incearca sa tii cont si de familiile voastre, astfel incat sa nu existe probleme cu participarea la nunta.

Cauta locatii pentru nunta

Te-ai gandit la data, insa nu poti planifica nunta la o anumita data, pana nu te asiguri ca locatia dorita este disponibila atunci. Asadar, intereseaza-te in legatura cu diverse locatii pentru nunta, verifica disponibilitatea si, desigur, preturile. Alege locatia care se potriveste cel mai bine asteptarilor tale.

Decide cat de mare iti doresti sa fie nunta

Trebuie sa tii cont de numarul de persoane pe care doresti sa le inviti la nunta. In acest sens, trebuie sa cadeti de acord daca va doriti o nunta mare, sau una mai restransa. Odata ce ati hotarat aproximativ numarul de invitati, puteti alege locatia care se potriveste nuntii tale.

Stabiliti bugetul

Banii sunt importanti si trebuie sa aveti si o discutie legata de acest subiect, atunci cand planificati nunta. Inainte de a putea avansa cu pregatirile si cu planurile pentru nunta, trebuie sa discutati despre bugetul pe care doriti sa il alocati nuntii.

Inspira-te

Fie ca esti creativa sau nu, vei avea nevoie sa te inspiri pentru idei legate de diferite aspecte ce tin de nunta. Asadar, poti folosi Pinterest, Instagram, sau chiar sa creezi un folder pe laptopul tau, unde sa aduni poze cu diverse elemente ce tin de nunta. Poti sa tii pozele pentru tine, doar pentru inspiratie, sau sa le impartasesti cu mama, logodnicul, prietenele sau persoana care te ajuta la planificarea nuntii.

Alege domnisoarele si cavalerii de onoare

Trebuie sa hotarati cate domnisoare si cavaleri de onoare veti avea la nunta. Alegeti si cine vor fi acestia. Discutati aceste lucruri inainte de a propune cuiva sa faca parte din echipa aceasta.

Organizatori de nunti

Daca nu iti doresti ca toate sarcinile legate de planificarea nuntii sa cada pe umerii tai, este momentul sa te gandesti la un organizator de nunti. Exista diverse companii care se ocupa special de organizarea nuntilor. Cauta-le, intervieveaza-i pe reprezentanti, informeaza-te si apoi decide cine vrei sa iti organizeze nunta.

Participa la targuri de nunta

In ultimii ani, au devenit tot mai populare targurile de nunta printre viitoarele mirese. Asadar, intereseaza-te cand vor fi organizate targuri de nunta in orasul tau sau intr-un oras apropiat si participa si tu. Poti vedea acolo cele mai noi tendinte in materie de rochii de mireasa si accesorii si astfel, poti alege colectia care te reprezinta cel mai bine.

Distribuie:
Distribuie
1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *