Concertele anului 2013

Sunt pasionata de muzica, iar unul dintre principalele avantaje a intrarii Romaniei in Uniunea European este faptul ca incepand cu 2007 din ce in ce mai multe formatii ne-au calcat meleagurile si ne-au incantat urechile.

Pentru ca pentru astfel de evenimente este bine sa va organizai din timp m-am gandit sa va ofer o lista cu cele mai asteptate concerte ale anului 2013. Eu inca sper ca lista se va mai lungi pana la sfarsitul primaverii si cu alte nume.

Formatia Depeche Mode ne va reincanta urechile pe 15 mai in Bucuresti, la Arena Nationala. Tinand cont ca e ziua mea in perioada respectiva sper din suflet ca unul dintre cadourile acestui an sa fie un bilet la acest concert.

Un alt concert mult asteptat si care are loc tot in luna mai este cel al lui Andrea Bocelli. Acesta va concerta pentru prima oara in Romania in data de 25 mai 2013, la Romexpo.

Anul acesta festivaul de muzica Rock the City se va desfasura la Romexpo, pe data de 27 si 28 iulie. Prezenta rockerilor de la Rammstein a fost deja anunatat si astept cu nerabdare sa vad si restul capetelor de afis.

Un alt festival care are deja  formata o traditie este B’estfest Summer Camp care anul acesta se va desfasura intre 5 si 7 iulie, in comuna Tunari.  Conform informatiilor oficiale editia din acest an va fi una aniversara asa ca ar trebui sa ne asteptam la surprize. Din pacate inca nu a fost anunat nici un nume, dar eu astept cu nerabdare momentul.

Desi nu este un concert cei de la Cirque de Soleil revin cu un nou spectacol. Pentru cei care au fost la reprezentatiile de anul trecut ale trupei, probabil ca nu mai este nevoie de nici o prezentare, dar pentru cei care nu au fost, anul acesta spectacolul lor ar trebui trecut la must do. Spectacolele vor avea loc in perioada 5 – 8 septembrie 2013, in Pavilionul Central Romexpo.

Distribuie:

2 comments

  1. anka says:

    ar fi dragut ca la un articol, daca tot e scris, sa vezi si numele trecute corect, de exemplu Bocelli si nu Boceli 😉
    mai este Sting, pe 31 iulie 😀 perfect an!

Lasă un răspuns