Printre nori – zbor cu balonul

Pentru ca deja mi se pare ca pana si activitatile pe care le practic in timpul liber au devenit o rutina, am inceput sa caut pe internet activitati mai ciudate si inedite. Si asa din una in alta am decoperit o activitate pe care de mult visam sa o practic: plimbatul cu balonul. Inca mai am de strans bani pentru a putea sa imi implinesc acest vis, dar abia astept sa ma plimb asemenea lui Dorothy deasupra norilor impreuna cu sotul meu.

Pentru cei care isi dorec asemnea mie sa iasa din tipare si s-au plictisit ca fiecare weekend sa iasa in acelasi puburi sau restaurante, poate ca aceaste informatii ii vor inspira. Marele dezavantaj al zborului cu balonul este pretul care porneste de la aproximativ 130 de EURO. Daca vreti sa calatoriti doar in doi pretul va fi mai ridicat pornind de la aproximativ 200 EURO.

Marele dezavantaj al zborului cu balonul este ca depinde foarte mult de conditiile atmosferice. De acest lucru depinde intr-o oarecare masura durata zborului, precum si peisajul de care te vei bucura in timpul zborului. Din pacate acest lucru mai taie din spontaneitatea momentului, dar sunt sigura ca nu va fi cu nimic mai putin special. Durata unui zbor este de aproximativ o ora, dar poate fi prelungita pana la maxim 2 ore de zbor, timp in care sa va bucurati de peisajul minunat de sub voi si de libertatea oferita de moment.

Daca nu vreti ca momentul zborului sa fie unul romantic, atunci puteti sa mai luati cu voi in nacela pana la 4 -6 persoane pe langa instructor. Acest numar poate sa depinda de greutatea persoanelor, precum si de vreme.
Poate nu este o activitate foarte accesibila din punct de vedere financiar, dar merita sa o incercati macar odata in viata!

Distribuie:

Lasă un răspuns