TOP 3 – Cele mai IMPRESIONANTE CULTURI ale LUMII

Ai vrea ca vacanta ta sa fie de neuitat, pe tinuturi de poveste? Ti-ai dori sa descoperi culturi aparte, cu o istorie bogata? Indrazneste sa calatoresti in locuri cat mai diversificate, pentru a invata si cunoaste viziuni asupra lumii si existentei diferite de cele pe care le cunosti deja, pentru a descoperi secretele celor mai impresionante, longevive si frumoase popoare ale lumii.

Topul celor mai impresionante orase

1. Esti fan al anime-urilor? Esti pasionat de legendele cu dragoni, mituri despre taramuri mistice ale samurailor si creaturilor fantastice? Cultura  japoneza are la baza toate aceste frumoase povesti aventuroase si pline de invataminte ale inteleptilor, aplicate din antichitate si valabile pana in ziua de astazi. Trecutul acestei culturi este invaluit de basme si mituri, legende si traditii care te invata cat de importante sunt actiunile tale, dar si asumarea consecintelor lor, cat de esential este curajul pentru a reusi sa iti indeplinesti visele si nu in ultimul rand, ca niciodata nu trebuie sa renunti, sa te lasi infrant. Poporul japonez pune foarte mult accent pe aceste aspecte, datorita respectului foarte mare pe care il are fata de intelepti si de experientele dobandite de catre varstnicii lor pe parcursul vietii.

Frumusetile sale se regasesc pe tot teritoriul sau, atat in orase, cat si in zonele rurale, atat in constructiile complexe, cat si in atentia acordata naturii. Pentru a putea si  tu sa descoperi misterele acestei culturi, acceseaza pagina https://www.karpaten.ro/oferte-cazare-sejur-circuite-japonia/ , selecteaza perioada de concediu si rezerva-ti biletele catre o vacanta de basm.

cultura japoneza

2. India este localizata in Asia de Sud si este recunoscuta international datorita culturii bogate, a bucatariei variate, dar si a trecutului istoric, insa in mod special datorita principiilor pacifiste care s-au raspandit, in timp, la nivel mondial. Aceasta beneficiaza de o diversitate foarte mare a faunei si florei, datorita climatului, dar si al libertatii pe care poporul i-l acorda naturii. Gaseste-ti o oaza de liniste in filozofiile lor din regiile antice precum Buddhism-ul sau Hinduism-ul si afla secretele mistice ale calatoriei sufletului din bogata literatura indiana. Observa diversitatea culturala regasita pe acest taram de poveste si regaseste-ti echilibrul spiritual prin meditatie si yoga. Pentru ca experienta ta sa fie completa, acceseaza link-ul si rezerva-ti bilete all-inclusive, pentru a te bucura pe deplin de aceasta destinatie multiculturala, plina de viata si culoare.

3. Cultura americana este foarte dezbatuta, datorita multitudinii de subculturi din care aceasta este formata. Aceasta si-a castigat demnitatea prin dezvoltarea principiilor pe care le-a dezvoltat de-a lungul timpului. Pentru foarte mult timp, America a reprezentat, nu doar pentru propriul popor, ci si pentru celelalte natiuni ale lumii, “Taramul tuturor posibilitatilor”. De aceea, a fost si este, un centru cultural unde artistii internationali aleg sa isi prezinte lucrarile si sa isi dezvolte carierele.

MUST TO KNOW inainte de a pleca in vacanta

Daca vrei ca sejurul tau sa fie perfect si sa te bucuri din plin de frumusetea locurilor pe care le vizitezi, este esential sa:

  1. te informezi foarte bine inainte de a pleca, astfel incat sa fii pregatit pentru orice situatie;
  2. stii ce obiective turistice te intereseaza in mod special si sa iti creezi un traseu pentru a nu pierde timpul fiind nehotarat;
  3. informeaza-te asupra diferentelor culturale si sociale;
  4. bagajul sa fie organizat, simplu si usor, sa contina strictul necesar, astfel incat sa nu fie un impediment in calatoria ta;
  5. te interesezi asupra pregatirilor medicale necesare (sa iti faci analizele inainte de a pleca, daca este cazul de vaccine speciale, unde si cum iti poti realiza asigurarea de sanatate).

exploreaza de la rasarit la apus intreg globul pamantesc dupa traditii si culturi

Indrazneste sa cunosti persoane ale altor culturi, sa iesi din zona de confort si sa descoperi frumusetile Pamantului in cele mai deosebite destinatii. Provoaca-te sa descoperi legendarele culturi care o inconjoara pe a ta, exploreaza-le cunostintele si viziunile asupra vietii si existentei universale.

Distribuie:

Lasă un răspuns